Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Still LAUGH-IN: The Stars Celebrate

Film, 2019, 60 minuten
Still LAUGH-IN: The Stars Celebrate
In dit eerbetoon aan de innoverende comedyshow Laugh-In zijn onder meer Lily Tomlin, Snoop Dogg, Billy Crystal, Tiffany Haddish, Neil Patrick Harris van de partij.
De film Still LAUGH-IN: The Stars Celebrate is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 60 minuten. Jay Leno, Michael Douglas, Ruth Buzzi, Jo Anne Worley en anderen nemen deel aan deze met een Emmy bekroonde comedyshow. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Still LAUGH-IN: The Stars Celebrate is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Still LAUGH-IN: The Stars Celebrate op IMDB

Hollywood's finest pay tribute to "Rowan and Martin's Laugh-In" for an uncensored and unforgettable celebration at The Dolby Theater.

Acteurs in Still LAUGH-IN: The Stars Celebrate

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Engels;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Still LAUGH-IN: The Stars Celebrate

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Borderless Love
De levens van twee stellen liggen overhoop als een wederzijdse affaire aan het licht komt en wordt beëindigd. Totdat een van de bedrogenen de affaire wil hervatten.
Bad Habits
Een man neemt zijn beste vriend mee naar de kennismaking met de intimiderende familie van zijn vriendin, die enger blijkt te zijn dan hij zich had voorgesteld.
Amazones
Vier vrouwen zijn hun leven beu. Ze besluiten een bank te overvallen en komen ermee weg. Al snel stappen ze over op grotere klussen, maar de politie zit hen op de hielen.
A Most Annoying Island
Een 11-jarige jongen probeert een eeuwenoude vloek te verbreken die elke bewoner en bezoeker van een klein eiland onuitstaanbaar maakt.
Who's a Good Boy?
Chema wil maar één ding: uitgaan met Claudia, het aantrekkelijke nieuwe meisje op zijn school, en zijn maagdelijkheid verliezen. Zal dat lukken voordat hij zijn diploma haalt?