Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Still LAUGH-IN: The Stars Celebrate

Film, 2019, 60 minuten
Still LAUGH-IN: The Stars Celebrate
In dit eerbetoon aan de innoverende comedyshow Laugh-In zijn onder meer Lily Tomlin, Snoop Dogg, Billy Crystal, Tiffany Haddish, Neil Patrick Harris van de partij.
De film Still LAUGH-IN: The Stars Celebrate is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 60 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Still LAUGH-IN: The Stars Celebrate is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Still LAUGH-IN: The Stars Celebrate op IMDB

Hollywood's finest pay tribute to "Rowan and Martin's Laugh-In" for an uncensored and unforgettable celebration at The Dolby Theater.

Acteurs in Still LAUGH-IN: The Stars Celebrate

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Engels;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Still LAUGH-IN: The Stars Celebrate

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

La Pequeña Suiza
Na de ontdekking van het graf van de zoon van Willem Tell in een Baskisch stadje wordt de weerspannige bevolking aangezet tot een lobby voor annexatie door Zwitserland.
Sextuplets
Als een aanstaande vader ontdekt dat hij deel is van een zesling, gaat hij op een wilde reis om zijn biologische familie te ontmoeten. Marlon Wayans speelt de zes rollen.
Whindersson Nunes: Adulto
De Braziliaanse YouTube-sensatie Whindersson Nunes blikt terug op het begin van zijn carrière en nog veel meer in een reeks speelse verhalen en bijzondere liedjes.
Colin Quinn: Red State Blue State
In deze special, die is gebaseerd op zijn politiek geën­ga­geerde voorstelling, gaat stand-upcomedian Colin Quinn tekeer tegen linkse en rechtse hypocrisie.
Rocko's Modern Life: Static Cling
Na twintig jaar in de ruimte kan Rocko zich maar moeilijk aanpassen aan O-Stad in de 21e eeuw. Hij is vastberaden om zijn favoriete show nieuw leven in te blazen.