Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Still LAUGH-IN: The Stars Celebrate

Film, 2019, 60 minuten
Still LAUGH-IN: The Stars Celebrate
In dit eerbetoon aan de innoverende comedyshow Laugh-In zijn onder meer Lily Tomlin, Snoop Dogg, Billy Crystal, Tiffany Haddish, Neil Patrick Harris van de partij.
De film Still LAUGH-IN: The Stars Celebrate is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 60 minuten. Jay Leno, Michael Douglas, Ruth Buzzi, Jo Anne Worley en anderen nemen deel aan deze met een Emmy bekroonde comedyshow. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Still LAUGH-IN: The Stars Celebrate is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Still LAUGH-IN: The Stars Celebrate op IMDB

Hollywood's finest pay tribute to "Rowan and Martin's Laugh-In" for an uncensored and unforgettable celebration at The Dolby Theater.

Acteurs in Still LAUGH-IN: The Stars Celebrate

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Engels;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Still LAUGH-IN: The Stars Celebrate

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?
¡Que viva México!
Na de dood van zijn grootvader, een mijnwerker, reist Pancho met zijn vrouw en kinderen naar zijn geboortestad. Daar ontstaat chaos met zijn familieleden over de erfenis.
Cattivi Pensieri
Een gerespecteerde advocaat stuit in zijn eigen huis op een onbekende man en raakt geobsedeerd door het idee dat zijn vrouw een affaire heeft.
Hannah Gadsby: Something Special
Een paniekerig aanzoek. Een bijzondere bruidstaart. Een beslissende ontmoeting met een konijn. Hannah Gadsby vertelt over de liefde en het huwelijk in deze feelgoodcomedyspecial.
De beentjes van Sint-Hildegard
Een oudere veearts die al 35 jaar samen is met zijn vrouw, voelt zich door haar beperkt en bedenkt een vreemd plan om weg te komen en een tijdje op zichzelf te zijn.