Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Stop at Nothing: The Lance Armstrong Story

Lance Armstrong: Stop at Nothing
Documentaire, 2014, 100 minuten, 58.301 beoordelingen
Stop at Nothing: The Lance Armstrong Story
Een atleet bedriegt de wereld met zijn verhaal over zijn wonderbaarlijke herstel van kanker en hoe hij een sportheld werd, maar kan hij deze leugen volhouden?
De documentaire Stop at Nothing: The Lance Armstrong Story is uitgebracht in 2014 en duurt 100 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze documentaire is Controversieel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Stop at Nothing: The Lance Armstrong Story op Moviemeter

Armstrong (1971) won de prestigieuze Ronde van Frankrijk zeven keer op rij, alvorens uit de resultaten geschrapt en levenslang geschorst te worden wegens dopinggebruik. Intussen had hij wel miljoenen verdiend aan lucratieve marketingdeals. Mensen uit zijn entourage getuigen over zijn veelvoudig gepleegde meineed, intimidatie van getuigen en andere facetten van zijn dopinggebruik en -proces.

Stop at Nothing: The Lance Armstrong Story op IMDB

Score: 8 van de 10

You think you know this story? You don't. From the producers of Academy Award winning film, ONE DAY IN SEPTEMBER, and BAFTA Award winning Director Alex Holmes, this documentary is an ...

Trailer

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Duits;Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals Stop at Nothing: The Lance Armstrong Story

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.