Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Stories of a Generation - with Pope Francis

Tv-serie, 2021
Stories of a Generation - with Pope Francis
In openhartige en hartverwarmende verhalen delen inspirerende vrouwen en mannen van boven de 70 aangrijpende levenslessen en cruciale keuzes uit hun opmerkelijke leven.
De tv-serie Stories of a Generation - with Pope Francis is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Martin Scorsese, Jane Goodall, Paus Franciscus en andere makers, activisten en rolmodellen delen levenswijsheden. Geschikt voor alle leeftijden. Stories of a Generation - with Pope Francis is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Inspirerend, Hartverwarmend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Stories of a Generation - with Pope Francis op IMDB

Score: 5,2 van de 10

Pope Francis and other men and women all over the world aged 70+ - both famous and everyday people - share their life stories with young filmmakers.

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Nasynchronisatie - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Spaans - Audi
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Stories of a Generation - with Pope Francis

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Beethoven’s Ninth - Symphony for the World
Muzikanten, dirigenten en componisten nemen een van Beethovens meest beroemde werken onder de loep in een documentaire ter gelegenheid van zijn 250ste geboortedag.
A World Without Beethoven?
Deze documentaire gaat over het belang van Ludwig van Beethovens werk en zijn invloed op componisten, muzikanten en zelfs organisatoren van concerten.
A Very Royal Wedding
Deze documentaire ter gelegenheid van het 70-jarige jubileum van koningin Elizabeth en prins Philip brengt een ode aan het grandioze huwelijk met archiefbeelden en interviews.
Blood, Sex & Royalty
In deze sensuele serie, een moderne variant op het Britse koninklijke drama, staan de levens van de dodelijkste, sexyste en meest iconische monarchen uit de geschiedenis centraal.
Our Universe
Volg het wonderbaarlijke, miljarden jaren oude verhaal van ons universum en de onlosmakelijke band met het leven op aarde in deze meeslepende documentaireserie.