Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Stories of a Generation - with Pope Francis

Tv-serie, 2021
Stories of a Generation - with Pope Francis
In openhartige en hartverwarmende verhalen delen inspirerende vrouwen en mannen van boven de 70 aangrijpende levenslessen en cruciale keuzes uit hun opmerkelijke leven.
De tv-serie Stories of a Generation - with Pope Francis is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Martin Scorsese, Jane Goodall, Paus Franciscus en andere makers, activisten en rolmodellen delen levenswijsheden. Geschikt voor alle leeftijden. Stories of a Generation - with Pope Francis is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Inspirerend, Hartverwarmend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Stories of a Generation - with Pope Francis op IMDB

Score: 5,2 van de 10

Pope Francis and other men and women all over the world aged 70+ - both famous and everyday people - share their life stories with young filmmakers.

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Nasynchronisatie - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Spaans - Audi
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Stories of a Generation - with Pope Francis

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Thursday's Widows
Teresa treft haar man en diens twee beste vrienden dood aan in hun exclusieve woongemeenschap. Met de waarheid komen ook duistere geheimen aan het licht.
Wrestlers
In deze docuserie proberen de nieuwe eigenaren van een fameuze professionele worstelorganisatie en een groep opkomende sterren het verschil te maken buiten de ring.
Spy Ops
Agenten van de inlichtingendiensten van MI6 tot de CIA delen insiderverhalen over het spionagevak, Koude Oorlog-campagnes en staatsgrepen die zijn uitgevoerd door geheim agenten.
Liebes Kind
Een mysterieuze vrouw ontsnapt uit haar schrijnende gevangenschap en leidt onderzoekers naar de duistere waarheid achter een onopgeloste verdwijning 13 jaar eerder.
Live to 100: Secrets of the Blue Zones
Reis de wereld rond met schrijver Dan Buettner en ontdek vijf unieke gemeenschappen waar mensen een buitengewoon lang en kleurrijk leven leiden.