Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Story of…Sugar

Documentaire, 2016, 50 minuten
Story of…Sugar
Suiker heeft vanaf de ontdekking in 500 v. Chr. tot heden een rijke en ingewikkelde reis rond de wereld gemaakt om een belangrijk ingrediënt in het moderne dieet te worden.
De documentaire Story of…Sugar is uitgebracht in 2016 en duurt 50 minuten. Geschikt voor 14 jaar en ouder. Deze documentaire is Speurwerk, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Meer zoals Story of…Sugar

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Hunt for Gold
Op de Wereldruiterspelen in 2018 gaan de ruiters voor goud, terwijl het evenement wordt bedreigd door een orkaan, slechte organisatie en extreme temperaturen.
Wild Boar: The Comeback
Het wilde zwijn was door de eeuwenlange jacht bijna uitgestorven. Maar door hun veerkracht en intelligentie neemt hun aantal nu weer toe in heel Europa.
Wild Venice
Ontdek een minder bekend deel van Venetië: dat van de wilde dieren. In koraalriffen en verborgen tuinen vind je alles, van giftige zoogdieren tot vreemde zeewezens.
Beethoven’s Ninth - Symphony for the World
Muzikanten, dirigenten en componisten nemen een van Beethovens meest beroemde werken onder de loep in een documentaire ter gelegenheid van zijn 250ste geboortedag.
A World Without Beethoven?
Deze documentaire gaat over het belang van Ludwig van Beethovens werk en zijn invloed op componisten, muzikanten en zelfs organisatoren van concerten.