Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Street Food: Latin America

Tv-serie, 2020
Street Food: Latin America
In deze levendige docuserie vertellen Latijns-Amerikaanse chefs hun verhalen en geven ze hun heerlijke gerechten de smaak van traditie en innovatie.
De tv-serie Street Food: Latin America is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Beste informatieve serie op de Imagen Awards. Geschikt voor alle leeftijden. Street Food: Latin America is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Intiem.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Spaans - Audiobeschrijving;Spaans [Origineel];Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Nederlands

Meer zoals Street Food: Latin America

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Iron Chef: México
In deze kookwedstrijd nemen ervaren professionals het op tegen drie van de beste Mexicaanse chef-koks om de mythische katana en de titel Legendary Chef te winnen.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.
Designing Miami
Ray en Eilyn Jimenez combineren hun huwelijk en hun bedrijf perfect met elkaar. Beide interieurontwerpers richten huizen in voor chique klanten in Miami.
Brilliant Corners: Ghana
Longboardkampioen Sam Bleakley bezoekt Ghana om meer te weten te komen over een lokale surfschoolpionier, Highlife-muziek en de relatie tussen surfen en dansen.