Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Stromboli

Film, 2022, 86 minuten
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.
De film Stromboli is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 86 minuten. Elise Schaap, Tim McInnerny, Christian Hillborg en Pieter Embrechts schitteren in de verfilming van Saskia Noorts bestseller roman. Geschikt voor 14 jaar en ouder. Deze film is Offbeat, Intiem, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Stromboli

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Spaans;Nederlands

Meer zoals Stromboli

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Chor Nikal Ke Bhaga
Een stewardess en haar vriend moeten een partij diamanten stelen om een oude schuld af te lossen, maar het plan loopt uit op chaos wanneer het vliegtuig wordt gekaapt.
The Beguines
De eenzame, 15-jarige Helena mist haar overleden moeder en wordt door de voormalige minnares van haar steenrijke vader in een onfrisse relatie gemanoeuvreerd.
Johnny
Na een gerechtelijke uitspraak moet een ex-crimineel aan het werk in een hospice waar hij een sympathieke priester ontmoet die zijn leven verandert.
Furies
In deze prequel van 'Furie' besluiten drie woedende vrouwen om een einde te maken aan een sinister misdaadsyndicaat dat de straten van Saigon in de jaren 90 onveilig maakte.
April, May, June
Drie van elkaar vervreemde halfzussen moeten hun banden weer aanhalen nu hun moeder op sterven ligt en hen smeekt om voor hun afhankelijke broer te zorgen.