Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Strong Island

Documentaire, 2017, 107 minuten
Strong Island
Deze voor een Oscar genomineerde documentaire over de moord op de broer van filmmaker Yance Ford gaat over familiebanden, verdriet en raciale onrechtvaardigheid.
De documentaire Strong Island is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 107 minuten. Met deze memoires werd Ford de eerste regisseur die als openlijke transgender een Emmy won en een Oscar-nominatie kreeg. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze documentaire is Provocerend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Strong Island op Moviemeter

Score: 3 van de 5

Op 7 april 1992 wordt op Long Island (New York) de zwarte 24-jarige onderwijzer William Ford, Jr vermoord door Mark Reilly, een blanke 19-jarige monteur. Hoewel Ford ongewapend is, wordt hij aangemerkt als hoofdverdachte, terwijl hij nota bene zelf vermoord werd. In deze documentaire onderzoekt Yance Ford de moord op zijn broer, ingegeven door racisme, de vrijspraak van de moordenaar en de reactie daarop van zijn familie.

Strong Island op IMDB

Score: 6,4 van de 10

When filmmaker Yance Ford investigates the 1992 murder of a young black man, it becomes an achingly personal journey since the victim, 24-year-old William Ford Jr., was the filmmaker's brother.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Strong Island

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.