Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Strong Island

Documentaire, 2017, 107 minuten
Strong Island
Deze voor een Oscar genomineerde documentaire over de moord op de broer van filmmaker Yance Ford gaat over familiebanden, verdriet en raciale onrechtvaardigheid.
De documentaire Strong Island is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 107 minuten. Met deze memoires werd Ford de eerste regisseur die als openlijke transgender een Emmy won en een Oscar-nominatie kreeg. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze documentaire is Provocerend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Strong Island op Moviemeter

Score: 3 van de 5

Op 7 april 1992 wordt op Long Island (New York) de zwarte 24-jarige onderwijzer William Ford, Jr vermoord door Mark Reilly, een blanke 19-jarige monteur. Hoewel Ford ongewapend is, wordt hij aangemerkt als hoofdverdachte, terwijl hij nota bene zelf vermoord werd. In deze documentaire onderzoekt Yance Ford de moord op zijn broer, ingegeven door racisme, de vrijspraak van de moordenaar en de reactie daarop van zijn familie.

Strong Island op IMDB

Score: 6,4 van de 10

When filmmaker Yance Ford investigates the 1992 murder of a young black man, it becomes an achingly personal journey since the victim, 24-year-old William Ford Jr., was the filmmaker's brother.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Strong Island

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

La chica de nieve
Als een klein meisje verdwijnt tijdens een parade in Málaga, is een jonge krantenjournalist vastberaden om Amaya's ouders te helpen haar te vinden.
Where the Crawdads Sing
Een vrouw die alleen opgroeide in het wilde moeras van North Carolina wordt verdacht van de moord op een rijke jongeman uit een nabijgelegen dorp.
Paul Blart: Mall Cop 2
Wanneer de klungelige beveiligingsagent Paul Blart in Las Vegas is, ontdekt hij dat criminelen de kunstcollectie van een hotel willen stelen en komt hij in actie.
Shanty Town
Een groep courtisanes probeert te ontsnappen aan de greep van een beruchte gangsterbaas, maar door politieke corruptie en bloedbanden is vrijheid vrijwel onmogelijk.
Kaapa
Wanneer de naam van een jonge vrouw op een lijst van voortvluchtigen verschijnt, komt haar man in het vizier van een hardvochtige gangster en een genadeloze oorlog.