Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Stunt Science

Tv-serie, 2018
Stunt Science
Bij gedurfde stunts en waanzinnige grappen vragen we ons vaak af waar ze in hemelsnaam mee bezig zijn? Deze spectaculaire serie probeert antwoorden te vinden.
De tv-serie Stunt Science is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Streken en bloopers, Reality, Serie, Sport.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Stunt Science op IMDB

Score: 4,6 van de 10

A team of experts break down the world's most extraordinary stunt clips, and work out how they were (or weren't) achieved.

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels [Origineel];Frans;Spaans
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Stunt Science

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Svaniti nella notte
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.
Receiver
Deze spannende sportserie volgt NFL-receivers Davante Adams, Justin Jefferson, George Kittle, Deebo Samuel en Amon-Ra St. Brown tijdens het seizoen 2023.
Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
Goyo
Een jonge autistische museumgids leeft volgens een strikte routine - totdat hij verliefd wordt op zijn collega en een wervelwind van nieuwe, intense emoties onder ogen moet zien.
The Man with 1000 Kids
Een groep gezinnen komt erachter dat de charmante man die ze vertrouwden ook de spermadonor is van honderden – of misschien wel duizenden – andere kinderen over de hele wereld.