Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sturgill Simpson Presents Sound & Fury

Film, 2019, 41 minuten
Sturgill Simpson Presents Sound & Fury
In dit visuele animealbum rijdt een geheimzinnige chauffeur door een postapocalyptische hel op weg naar een confrontatie met twee monsterlijke tegenstanders.
De film Sturgill Simpson Presents Sound & Fury is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 41 minuten. Grammy-winnaar Sturgill Simpson werkt samen met de creatieve geesten achter 'Batman Ninja', 'Afro Samurai' en anderen. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Sturgill Simpson Presents Sound & Fury

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Seven Deadly Sins: Grudge of Edinburgh Part 1
Wanneer sinistere krachten de vrede van Britannia bedreigen, begint een jonge prins aan een gevaarlijke reis om zijn geliefden te redden en zijn ware krachten te ontdekken.
Violet Evergarden: Recollections
Een ex-kindsoldaat met emotionele littekens verandert in een briefschrijfster in dit beknopte overzicht van de ontroerende en bekroonde serie met schitterende animaties.
Dragon Age: Absolution
Er staat veel op het spel als een groep buitenbeentjes moet samenwerken om een ​​artefact van een duistere magiër te stelen. Gebaseerd op de videogamefranchise van BioWare.
Parasyte: The Maxim
Een tiener bestrijdt een horde parasieten uit de ruimte met hulp van Migi, een goedaardige parasiet die de controle over zijn rechterhand heeft overgenomen.
Berserk
Een rondzwervende huurling sluit zich aan bij een charismatische leider in zijn meedogenloze zoektocht naar glorie en erkenning in dit epische middeleeuwse verhaal.