Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Styling Hollywood

Casados con el diseño
Tv-serie, 2019
Styling Hollywood
Of het nu gaat om een stijlvolle outfit of een exclusief interieur, partners Jason Bolden en Adair Curtis van JSN Studio bezorgen hun beroemde klanten de chicste looks.
De tv-serie Styling Hollywood is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Realityserie waarin Taraji P. Henson, Ava DuVernay en anderen glamourlooks voor de rode loper krijgen aangemeten. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Styling Hollywood op IMDB

Stylist and interior designer Jason Bolden and husband Adair Curtis of JSN Studio make the magic happen on the red carpet and at home for A-listers.

Acteurs in Styling Hollywood

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Frans;Duits;Turks
Ondertiteling: Frans;Duits;Engels;Spaans (Spanje);Nederlands

Meer zoals Styling Hollywood

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
Gunther's Millions
Een hond met een trustfonds is niet eens het vreemdste stuk van dit verhaal. Het excentrieke baasje van Gunther leidde ook een luxeleven en had een sekteachtige aanhang.
Love Never Lies: Poland
In deze realityserie testen zes koppels hun vertrouwen in elkaar via een leugendetector met oogscan. Bedrog kost geld, maar de waarheid wordt beloond.
Physical: 100
Honderd deelnemers in topconditie nemen het tegen elkaar op in een reeks slopende uitdagingen om de eer - en de geldprijs - als laatste in de wacht te slepen.
Bling Empire: New York
Een nieuwe groep stijlvolle Aziatisch-Amerikaanse socialites pronkt met rijkdommen en mode te midden van drama en luxe in New York.