Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Styling Hollywood

Casados con el diseño
Tv-serie, 2019
Styling Hollywood
Of het nu gaat om een stijlvolle outfit of een exclusief interieur, partners Jason Bolden en Adair Curtis van JSN Studio bezorgen hun beroemde klanten de chicste looks.
De tv-serie Styling Hollywood is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Realityserie waarin Taraji P. Henson, Ava DuVernay en anderen glamourlooks voor de rode loper krijgen aangemeten. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Styling Hollywood op IMDB

Stylist and interior designer Jason Bolden and husband Adair Curtis of JSN Studio make the magic happen on the red carpet and at home for A-listers.

Acteurs in Styling Hollywood

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Frans;Duits;Turks
Ondertiteling: Frans;Duits;Engels;Spaans (Spanje);Nederlands

Meer zoals Styling Hollywood

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Making Squid Game: The Challenge
Neem een kijkje achter de schermen om te zien hoe de op 'Squid Game' gebaseerde realityshow veranderde van een geschreven drama in een keiharde, zenuwslopende competitie.
Verified Stand-Up
Tien comedians. Tien dynamische decors. Twee afleveringen. Ontdek je nieuwe favoriete stand-up wanneer deze topartiesten optreden in de Webster Hall in New York.
Love Like a K-Drama
Vier Japanse actrices verhuizen naar Zuid-Korea om auditie te doen voor rollen in een reeks liefdesverhalen en samen met Koreaanse acteurs te spelen. Zal er echte romantiek ontstaan?
Comedy Royale
Twintig van Korea's beste comedians nemen het tegen elkaar op voor een kans om een Netflix-serie te hosten. En dat levert non-stop, onwijs veel hilariteit op.
Squid Game: The Challenge
456 echte spelers worden ondergedompeld in de wereld van 'Squid Game' en stellen hun vaardigheden en karakter op de proef voor een bedrag van maar liefst 4,56 miljoen dollar.