Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Suburra

Tv-serie, 2017
Suburra
In een kuststadje bij Rome ontaardt in 2008 een geschil over landbezit in een dodelijk gevecht tussen de georganiseerde misdaad, corrupte politici en het Vaticaan.
De tv-serie Suburra is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Suburra is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Meeslepend, Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Suburra op IMDB

Score: 8 van de 10

In 2008, a fight over land in a seaside town near Rome spirals into a deadly battle between organized crime, corrupt politicians and the Vatican.

Acteurs in Suburra

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Italiaans [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Duits;Italiaans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Italiaans;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Suburra

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

El caso Alcàsser
Nieuwe interviews en de meest recente analyse van bewijsmateriaal werpen nieuw licht op de moorden in 1992 op drie meisjes in Spanje en hun grote impact op het land.
Awake: The Million Dollar Game
De deelnemers aan deze komische spelshow moeten na 24 uur zonder slaap diverse uitdagingen aangaan om kans te maken op de hoofdprijs van 1 miljoen dollar.
Well-Intended Love
Om een ​​beenmergdonatie veilig te stellen, sluit een actrice met een leukemie-diagnose een huwelijksovereenkomst met een jonge CEO. Liefde en geheimen staan ​​in de weg.
Trinkets
Een rouwende tiener raakt bevriend met twee klasgenoten op haar nieuwe middelbare school nadat ze allemaal in dezelfde Shoplifters Anonymous-groep terecht zijn gekomen.
Yankee
Een man uit Arizona is op de vlucht voor de politie en raakt in Mexico diep verwikkeld in de drugshandel met behulp van moderne technologie.