Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Suburra

Tv-serie, 2020
Suburra
In een kuststadje bij Rome ontaardt in 2008 een geschil over landbezit in een dodelijk gevecht tussen de georganiseerde misdaad, corrupte politici en het Vaticaan.
De tv-serie Suburra is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Suburra is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Meeslepend, Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Suburra op IMDB

Score: 8 van de 10

In 2008, a fight over land in a seaside town near Rome spirals into a deadly battle between organized crime, corrupt politicians and the Vatican.

Acteurs in Suburra

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Italiaans [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Duits;Italiaans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Italiaans;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Suburra

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

La chica de nieve
Als een klein meisje verdwijnt tijdens een parade in Málaga, is een jonge krantenjournalist vastberaden om Amaya's ouders te helpen haar te vinden.
Lockwood & Co.
In een door geesten geteisterde wereld zetten drie tieners als paranormale onderzoekers alles op het spel om een ​​duivelse samenzwering te ontrafelen.
Todo Dia a Mesma Noite
Na een brand in een nachtclub waarbij 242 mensen omkomen, kunnen de ouders van de slachtoffers alleen maar rouwen... en vechten voor gerechtigheid.
Contra las cuerdas
Ángela is vrijgelaten uit de gevangenis en wil het respect terugwinnen van haar dochter, die dol is op lucha libre-worstelen. Ze gaat de ring in als een mysterieus personage.
The Interest of Love
Twee mannen en twee vrouwen die bij dezelfde bank werken raken verstrikt in een gecompliceerde romance als ze ontdekken hoe ver ze bereid zijn te gaan voor de liefde.