Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sugar Rush

Film, 2019, 122 minuten
Sugar Rush
Drie zussen vinden een enorme som geld en besluiten er gebruik van te maken, totdat de autoriteiten en een duistere maffiabaas het geld komen ophalen.
De film Sugar Rush is uitgebracht in 2019 en duurt 122 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sugar Rush op IMDB

Score: 7,7 van de 10

15-year-old Kim has just moved to Brighton and developed an earth-shattering, hormone-surging crush on her new best friend, Sugar.

Acteurs in Sugar Rush

Regisseur

Meer zoals Sugar Rush

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Borderless Love
De levens van twee stellen liggen overhoop als een wederzijdse affaire aan het licht komt en wordt beëindigd. Totdat een van de bedrogenen de affaire wil hervatten.
Bad Habits
Een man neemt zijn beste vriend mee naar de kennismaking met de intimiderende familie van zijn vriendin, die enger blijkt te zijn dan hij zich had voorgesteld.
Amazones
Vier vrouwen zijn hun leven beu. Ze besluiten een bank te overvallen en komen ermee weg. Al snel stappen ze over op grotere klussen, maar de politie zit hen op de hielen.
A Most Annoying Island
Een 11-jarige jongen probeert een eeuwenoude vloek te verbreken die elke bewoner en bezoeker van een klein eiland onuitstaanbaar maakt.
Who's a Good Boy?
Chema wil maar één ding: uitgaan met Claudia, het aantrekkelijke nieuwe meisje op zijn school, en zijn maagdelijkheid verliezen. Zal dat lukken voordat hij zijn diploma haalt?