Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sugar Rush

Film, 2019, 122 minuten
Sugar Rush
Drie zussen vinden een enorme som geld en besluiten er gebruik van te maken, totdat de autoriteiten en een duistere maffiabaas het geld komen ophalen.
De film Sugar Rush is uitgebracht in 2019 en duurt 122 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sugar Rush op IMDB

Score: 7,7 van de 10

15-year-old Kim has just moved to Brighton and developed an earth-shattering, hormone-surging crush on her new best friend, Sugar.

Acteurs in Sugar Rush

Regisseur

Meer zoals Sugar Rush

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Olóládé
Twee vrienden worden op onverwachte manieren ineens rijk. Het lijkt te mooi om waar te zijn - totdat ze verstrikt raken in levensgevaarlijke witwaspraktijken.
The Queenstown Kings
Na de dood van zijn vader keert een voetbalster terug naar het landelijke Queenstown en probeert hij een band op te bouwen met zijn zoon, een veelbelovende speler met grote dromen.
Kandasamys: The Baby
De schoonfamilie vertrekt naar Mauritius voor de geboorte van hun kleinkind en zorgt voor de nodige hilariteit in dit vierde deel van de 'Kandasamy'-franchise.
Ìjọ̀gbọ̀n
Vier tieners uit een plattelandsdorpje in het zuidwesten van Nigeria stuiten op een buidel met ongeslepen diamanten - en al snel zijn ook anderen op zoek naar de buit.
The Black Book
Nadat zijn zoon erin is geluisd voor een ontvoering, neemt een rouwende diaken het recht in eigen hand en vecht tegen een corrupte politiebende om zijn naam te zuiveren.