Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Suite Française

Film, 2014, 107 minuten
Suite Française
In door de nazi's bezet Frankrijk wordt een vrouw van wie de man krijgsgevangen is, tegen wil en dank verliefd op een Duitse officier die bij haar wordt ingekwartierd.
De film Suite Française is uitgebracht in 2014 en duurt 107 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Suite Française op IMDB

Score: 6,9 van de 10

France, 1940. In the first days of occupation, beautiful Lucile Angellier (Michelle Williams) is trapped in a stifled existence with her controlling mother-in-law (Kristin Scott Thomas) as they both await news of her husband: a prisoner of war. Parisian refugees start to pour into their small town, soon followed by a regiment of German soldiers who take up residence in the villagers' own homes. Lucile initially tries to ignore Bruno von Falk (Matthias Schoenaerts), the handsome and refined German officer staying with them. But soon, a powerful love draws them together and leads them into the tragedy of war.

Acteurs in Suite Française

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Suite Française

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Violet Evergarden: Eternity and the Auto Memory Doll
Een eenzaam meisje op een kostschool voor meisjes wordt door Violet onder haar vleugels genomen en leeft op door metalen handen en hartverwarmende brieven.
Coffee & Kareem
Een onbekwame agent uit Detroit probeert een band op te bouwen met de grofgebekte jonge zoon van zijn vriendin terwijl ze een criminele samenzwering onthullen.
Itaewon Class
In een kleurrijke buurt van Seoul nemen een ex-gevangene en zijn vrienden het op tegen een machtige tegenstander om hun grote droom waar te maken: een café.
The Occupant
Een werkloze reclamemanager begint de nieuwe huurders van zijn vorige huis te stalken en zijn motieven richting dit gezin worden duister.
Unorthodox
Een chassidische vrouw uit Brooklyn vlucht uit een gearrangeerd huwelijk naar Berlijn. Ze gaat bij een groep musici wonen, maar dan komt haar verleden om de hoek kijken.