Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Summer '82: When Zappa Came to Sicily

Documentaire, 2013, 80 minuten
Summer '82: When Zappa Came to Sicily
Frank Zappa's concert in 1982 in Palermo eindigde in een ramp. Dertig jaar later bezoekt zijn familie de regio om over hun Siciliaanse afkomst te leren.
De documentaire Summer '82: When Zappa Came to Sicily is uitgebracht in 2013 en duurt 80 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze documentaire is Intiem, Aangrijpend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Summer '82: When Zappa Came to Sicily

Regisseur

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Man Named Rocca
Nadat zijn vriend onterecht is beschuldigd van moord, reist een voormalige gangster naar Marseille om ouderwets wraak te nemen en er een deel van de actie te claimen.
The Valachi Papers
Deze onthullende film over de maffia moest buiten Italië worden geschoten na diverse onverklaarbare 'ongelukken'. Naar Peter Maas' verslag van Joseph Valachi's bekentenissen.
Pamela, a love story
Aan de hand van persoonlijke video's en dagboeken vertelt Pamela Anderson zelf het verhaal van haar opkomst, onstuimige romances en beruchte sekstapeschandaal.
Copenhagen Cowboy: Nightcall with Nicolas Winding Refn
Maker Nicolas Winding Refn en zijn team vertellen hoe ze de stoïsche heldin en de duistere sprookjesversie van de onderwereld van Kopenhagen leven inbliezen.
I Will Be Your Bloom
Een oud-lerares wordt toezichthouder in een studentenhuis waar een boyband zonder succes woont. Ze probeert de bandleden te helpen in hun droom om de muzikale top te bereiken.