Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sunderland 'Til I Die

Tv-serie, 2018
Sunderland 'Til I Die
Deze docuserie volgt de Engelse voetbalclub Sunderland in het seizoen 2017-18, waarin de spelers proberen terug te komen na hun degradatie uit de Premier League.
De tv-serie Sunderland 'Til I Die is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Sunderland 'Til I Die is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Inspirerend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sunderland 'Til I Die op IMDB

Score: 8,3 van de 10

Highlights the unfailing passion Sunderland residents have for their beloved soccer club, taking viewers through the highs and lows of SAFC's 2017-18 season in the Championship following its relegation the previous year.

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Duits;Frans;Turks
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Duits;Frans;Engels;Nederlands

Meer zoals Sunderland 'Til I Die

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Three Songs for Benazir
Een pasgetrouwde Afghaan die in een ontheemdenkamp woont, worstelt met zijn gezinsverantwoordelijkheden en zijn droom om zich bij het nationale leger aan te sluiten.
Singles
Een vrouw laat haar man in de steek, die zich verschanst in een residentie voor vrijgezellen. Hij klikt met zijn buurvrouw, een fotografe met een gebroken hart.
Slice of Life
Pierre heeft met spoed een levertransplantatie nodig en zijn van hem vervreemde broer is zijn enige hoop. Maar eerst moeten ze oude rekeningen vereffenen.
Spray of the Days
Twee stellen krijgen te maken met ongewone tragedies: een vrouw ontdekt dat er een waterlelie in haar longen groeit en een man is geobsedeerd door 'Jean-Sol Partre'.
The Little Soldier
Een speelgoedacrobaat wordt verliefd op een ballerinapop. Maar wanneer hij in de oorlog moet gaan vechten, verschijnt een jaloers duiveltje-uit-een-doosje op het toneel.