Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sunderland 'Til I Die

Tv-serie, 2020
Sunderland 'Til I Die
Deze docuserie volgt de Engelse voetbalclub Sunderland in het seizoen 2017-18, waarin de spelers proberen terug te komen na hun degradatie uit de Premier League.
De tv-serie Sunderland 'Til I Die is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Sunderland 'Til I Die is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Inspirerend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sunderland 'Til I Die op IMDB

Score: 8,3 van de 10

Highlights the unfailing passion Sunderland residents have for their beloved soccer club, taking viewers through the highs and lows of SAFC's 2017-18 season in the Championship following its relegation the previous year.

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Duits;Frans;Turks
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Duits;Frans;Engels;Nederlands

Meer zoals Sunderland 'Til I Die

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
Electronic Dance Music: A Top Export from Germany
De Duitse dj's Alle Farben, Felix Jaehn en Paul van Dyk bieden een kijkje achter de schermen bij hun leven, muziek en shows in Duitsland, Letland en de VS.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Robert Downey Jr. brengt hulde aan zijn overleden vader in deze documentaire over het leven en de veelzijdige carrière van baanbrekend filmmaker Robert Downey Sr.
Scrooge: A Christmas Carol
Op een koude kerstavond wordt de grote vrek Ebenezer Scrooge geconfronteerd met zijn verleden. Hij heeft één nacht om zijn toekomst te veranderen, voordat het te laat is.