Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sundown

Film, 2016, 103 minuten
Sundown
De scholieren Logan en Blake gaan op vakantie naar Puerto Vallarta, maar komen in een wilde zoektocht terecht nadat een meisje de Rolex van Logans vader steelt.
De film Sundown is uitgebracht in 2016 en duurt 103 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sundown op Moviemeter

Score: 2,74 van de 5

De laatstejaars scholieren Logan en Blake plannen een epische Spring Break in de exotische Mexicaanse badplaats Puerto Vallarta, in de hoop hun schoolliefdes voor zich te winnen. Omgeven door knappe vrouwen in bikini's lijkt het alsof ze in de hemel zijn. Na een ontmoeting in een club valt Logan voor een mysterieuze lokale schoonheid genaamd Gaby. De volgende ochtend realiseert hij zich echter dat het Rolex horloge van zijn opa vermist is. Het wordt nog erger als blijkt dat het erfstuk in handen is van een crimineel die drie keer de waarde van het horloge vraagt. En dat is nog maar het begin...

Sundown op IMDB

Score: 5,4 van de 10

High school seniors Logan and Blake prepare for an epic Spring Break as they travel to the beautiful and exotic Mexican beach resort of Puerto Vallarta hoping to hook up with their high school crushes. Surrounded by hot girls in teeny bikinis, the guys are truly in heaven. After meeting at a club, Logan falls for a mysterious local beauty named Gaby but then realizes the next morning, when his grandfather's Rolex watch is missing, that she was after more than just his heart. Things go from bad to worse when the guys discover that the valuable family heirloom is now in the hands of a gangster who demands to be paid triple the watch's value before returning it. And that's just the beginning...

Acteurs in Sundown

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Sundown

Fired Up!

Fired Up!

(2009)

XOXO

XOXO

(2016)

Final Girl

Final Girl

(2015)

Take the 10

Take the 10

(2017)

Win It All

Win It All

(2017)

Slam

Slam

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Amigos
Een man ontdekt twee dubbelgangers online en vindt nieuwe connecties in zijn leven en de liefde. Maar gevaar dreigt als een crimineel verleden aan het licht komt.
Murder Mystery 2
Nick en Audrey Spitz zijn hun eigen detectivebureau begonnen en halen een zaak binnen die hun carrière kan maken wanneer hun schatrijke vriend wordt ontvoerd tijdens zijn huwelijk.
Always Amore
Een weduwe huurt een consultant in om het restaurant van haar overleden man te redden. Ze stelt zich langzaam open voor veranderingen, maar kan ze ook nieuwe liefde accepteren?
Unstable
Een biotech-genie probeert zijn verdriet te verwerken met steun van zijn zoon, die onder de schaduw van zijn vader uit wil komen en het familiebedrijf wil redden.
Think Like a Man Too
Een romantisch huwelijksweekend in Las Vegas loopt verkeerd wanneer de mannen en vrouwen elkaar proberen te overtreffen in een losbandige nacht.