Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sunrise

Arunoday
Film, 2014, 84 minuten
Sunrise
Een rechercheur uit Mumbai onderzoekt de ontvoering van een kind en wordt achtervolgd door een schimmige droomfiguur en herinneringen aan zijn eigen ontvoerde dochter.
De film Sunrise is uitgebracht in 2014 en duurt 84 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze film is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sunrise op Moviemeter

Score: 3,18 van de 5

Inspecteur Joshi is de waanhoop nabij. Het is tien jaar geleden dat zijn dochter spoorloos verdween. Overdag maakt Joshi onderdeel uit van een grote politiemacht, 's Nachts zet hij zijn zoektocht naar zijn dochter voort in de permanent beregende straten van Mumbai. Nadat Joshi een mysterieus schaduwfiguur gebogen ziet staan over een kind, zet hij de achtervolging in.

Sunrise op IMDB

Score: 6,2 van de 10

Sunrise is a movie starring Adil Hussain, Tannishtha Chatterjee, and Gulnaaz Ansari. Before sunrise, Joshi must catch the elusive figure that destroys the lives of children.

Acteurs in Sunrise

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Marathi
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans;Duits;Nederlands

Meer zoals Sunrise

Loser

Loser

(2010)

Arrow

Arrow

(2019)

Killa

Killa

(2014)

Narcos

Narcos

(2017)

Umrika

Umrika

(2015)

The Big Short

The Big Short

(2015)

Dilwale

Dilwale

(2015)

Thithi

Thithi

(2015)

Van Helsing

Van Helsing

(2017)

Greenleaf

Greenleaf

(2017)

Interrogation

Interrogation

(2015)

Nila

Nila

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Violet Evergarden: Eternity and the Auto Memory Doll
Een eenzaam meisje op een kostschool voor meisjes wordt door Violet onder haar vleugels genomen en leeft op door metalen handen en hartverwarmende brieven.
Coffee & Kareem
Een onbekwame agent uit Detroit probeert een band op te bouwen met de grofgebekte jonge zoon van zijn vriendin terwijl ze een criminele samenzwering onthullen.
Itaewon Class
In een kleurrijke buurt van Seoul nemen een ex-gevangene en zijn vrienden het op tegen een machtige tegenstander om hun grote droom waar te maken: een café.
The Occupant
Een werkloze reclamemanager begint de nieuwe huurders van zijn vorige huis te stalken en zijn motieven richting dit gezin worden duister.
Unorthodox
Een chassidische vrouw uit Brooklyn vlucht uit een gearrangeerd huwelijk naar Berlijn. Ze gaat bij een groep musici wonen, maar dan komt haar verleden om de hoek kijken.