Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sunrise

Arunoday
Film, 2014, 84 minuten
Sunrise
Een rechercheur uit Mumbai onderzoekt de ontvoering van een kind en wordt achtervolgd door een schimmige droomfiguur en herinneringen aan zijn eigen ontvoerde dochter.
De film Sunrise is uitgebracht in 2014 en duurt 84 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze film is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sunrise op Moviemeter

Score: 3,18 van de 5

Inspecteur Joshi is de waanhoop nabij. Het is tien jaar geleden dat zijn dochter spoorloos verdween. Overdag maakt Joshi onderdeel uit van een grote politiemacht, 's Nachts zet hij zijn zoektocht naar zijn dochter voort in de permanent beregende straten van Mumbai. Nadat Joshi een mysterieus schaduwfiguur gebogen ziet staan over een kind, zet hij de achtervolging in.

Sunrise op IMDB

Score: 6,2 van de 10

Sunrise is a movie starring Adil Hussain, Tannishtha Chatterjee, and Gulnaaz Ansari. Before sunrise, Joshi must catch the elusive figure that destroys the lives of children.

Acteurs in Sunrise

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Marathi
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans;Duits;Nederlands

Meer zoals Sunrise

Loser

Loser

(2010)

Arrow

Arrow

(2019)

Killa

Killa

(2014)

Narcos

Narcos

(2017)

Umrika

Umrika

(2015)

The Big Short

The Big Short

(2015)

Dilwale

Dilwale

(2015)

Thithi

Thithi

(2015)

TE3N

TE3N

(2016)

Van Helsing

Van Helsing

(2021)

Greenleaf

Greenleaf

(2020)

Interrogation

Interrogation

(2015)

Nila

Nila

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
La casa de papel: Korea
Dieven overvallen de munt van een verenigd Korea. Nu ze gijzelaars vasthouden, moet de politie hen, maar ook het schimmige meesterbrein achter dit alles tegenhouden.
Glamour Girls
De wereld van dure escorts belooft glamour, rijkdom en de mogelijkheid voor een groep vrouwen om opnieuw te beginnen. Maar een moord en diefstal brengen alles in gevaar.
The Way Down
Een jonge ingenieur is op jacht naar een verloren schat en probeert samen met enkele meesterdieven in te breken in de ondoordringbare vestingen onder de Bank van Spanje.
Królowa
Een beroemde Parijse kleermaker en dragqueen keert na tientallen jaren terug naar zijn geboorteplaats in Polen om de relatie met zijn dochter te herstellen.