Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sunrise

Arunoday
Film, 2014, 84 minuten
Sunrise
Een rechercheur uit Mumbai onderzoekt de ontvoering van een kind en wordt achtervolgd door een schimmige droomfiguur en herinneringen aan zijn eigen ontvoerde dochter.
De film Sunrise is uitgebracht in 2014 en duurt 84 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze film is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sunrise op Moviemeter

Score: 3,18 van de 5

Inspecteur Joshi is de waanhoop nabij. Het is tien jaar geleden dat zijn dochter spoorloos verdween. Overdag maakt Joshi onderdeel uit van een grote politiemacht, 's Nachts zet hij zijn zoektocht naar zijn dochter voort in de permanent beregende straten van Mumbai. Nadat Joshi een mysterieus schaduwfiguur gebogen ziet staan over een kind, zet hij de achtervolging in.

Sunrise op IMDB

Score: 6,2 van de 10

Sunrise is a movie starring Adil Hussain, Tannishtha Chatterjee, and Gulnaaz Ansari. Before sunrise, Joshi must catch the elusive figure that destroys the lives of children.

Acteurs in Sunrise

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Marathi
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans;Duits;Nederlands

Meer zoals Sunrise

Loser

Loser

(2010)

Arrow

Arrow

(2019)

Killa

Killa

(2014)

Narcos

Narcos

(2017)

Umrika

Umrika

(2015)

The Big Short

The Big Short

(2015)

Dilwale

Dilwale

(2015)

Thithi

Thithi

(2015)

Van Helsing

Van Helsing

(2017)

Greenleaf

Greenleaf

(2017)

Interrogation

Interrogation

(2015)

Nila

Nila

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.