Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Super Dark Times

Film, 2017, 103 minuten
Super Dark Times
Een tragisch ongeluk drijft een wig tussen twee tienerjongens en bedreigt een ogenschijnlijk hechte en onverwoestbare vriendschap.
De film Super Dark Times is uitgebracht in 2017 en duurt 103 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Super Dark Times op Moviemeter

Score: 3,44 van de 5

Een afschuwelijk ongeval drijft een wig tussen de beste vrienden Zach en Josh. Dit zorgt ervoor dat ze beide een andere kant op gaan. In de buitenwijken in de jaren 90 wordt de schemerzone tussen adolescentie en volwassenheid, lust en liefde, moed en angst, goed en kwaad verkend.

Super Dark Times op IMDB

Score: 6,5 van de 10

Teenagers Zach and Josh have been best friends their whole lives, but when a gruesome accident leads to a cover-up, the secret drives a wedge between them and propels them down a rabbit hole of escalating paranoia and violence.

Acteurs in Super Dark Times

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Turks;Spaans;Duits;Engels
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Super Dark Times

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Svaniti nella notte
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.
Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
Goyo
Een jonge autistische museumgids leeft volgens een strikte routine - totdat hij verliefd wordt op zijn collega en een wervelwind van nieuwe, intense emoties onder ogen moet zien.
Beverly Hills Cop: Axel F
Veertig jaar na zijn onvergetelijke eerste zaak in Beverly Hills is Detroit-agent Axel Foley terug om te doen waar hij goed in is: misdaden oplossen en chaos veroorzaken.
Public Affairs Office in the Sky
Als een uitgebluste tv-regisseur een even ontgoochelde ex-gevechtspiloot ontmoet, krijgen ze een band met elkaar door hun mislukte ambities. Ze proberen nieuwe dromen te creëren.