Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Super Drags

Tv-serie, 2018
Super Drags
In deze animatieserie voor volwassenen leiden drie homoseksuele collega's een dubbelleven als dragqueen-superhelden en beschermen de LGBTQ-community tegen boze vijanden.
De tv-serie Super Drags is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Zanger, dragqueen en LGBTI-icoon Pabllo Vittar schreef de song Goldiva en is de Braziliaans-Portugese stem van Goldiva. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Super Drags is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Kitscherig, Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Super Drags op IMDB

Score: 6 van de 10

Three gay co-workers at a department store lead double lives as superhero drag queens, fighting crime and other forces like an evil queen and a conservative politician.

Acteurs in Super Drags

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Portuguees (Brazilië) - Audiodescriptie;Engels;Duits;Engels - Audiodescriptie;Spaans (Spanje);
Ondertiteling: Duits;Engels;Nederlands;Portuguees (Brazilië);Frans

Meer zoals Super Drags

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Making Squid Game: The Challenge
Neem een kijkje achter de schermen om te zien hoe de op 'Squid Game' gebaseerde realityshow veranderde van een geschreven drama in een keiharde, zenuwslopende competitie.
Så var det jul igjen
Thea neemt Jashan mee naar huis om hun verloving te vieren, maar zijn Indiase roots en de Noorse tradities van haar familie botsen tijdens een chaotische kerst.
Pax Massilia
Terwijl een wrede drugsdealer Marseille probeert te veroveren, verwelkomen een opstandige politiechef en zijn onverschrokken team een nieuwe rekruut met een eigen agenda.
Family Switch
Als twee ouders na een zeldzame kosmische gebeurtenis vlak voor kerst van lichaam wisselen met hun tienerkinderen, breekt er chaos uit in het gezin.
My Daemon
Om zijn moeder te redden, maken een goedhartige jongen en zijn speciale vriendje een reis door het post-apocalyptische Japan. Maar de duistere krachten komen dichterbij.