Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Super Drags

Tv-serie, 2018
Super Drags
In deze animatieserie voor volwassenen leiden drie homoseksuele collega's een dubbelleven als dragqueen-superhelden en beschermen de LGBTQ-community tegen boze vijanden.
De tv-serie Super Drags is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Zanger, dragqueen en LGBTI-icoon Pabllo Vittar schreef de song Goldiva en is de Braziliaans-Portugese stem van Goldiva. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Super Drags is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Kitscherig, Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Super Drags op IMDB

Score: 6 van de 10

Three gay co-workers at a department store lead double lives as superhero drag queens, fighting crime and other forces like an evil queen and a conservative politician.

Acteurs in Super Drags

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Portuguees (Brazilië) - Audiodescriptie;Engels;Duits;Engels - Audiodescriptie;Spaans (Spanje);
Ondertiteling: Duits;Engels;Nederlands;Portuguees (Brazilië);Frans

Meer zoals Super Drags

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.