Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Super Monsters en de wensster

Film, 2018, 27 minuten
Super Monsters en de wensster
Kerstwensen komen uit voor Lobo, als zijn favoriete nichtje onverwachts op bezoek komt, maar ook voor Slorp, die overal tegelijk wil kunnen zijn.
De film Super Monsters en de wensster is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 27 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Super Monsters en de wensster op IMDB

Score: 5,5 van de 10

Christmas wishes come true for Lobo, whose favorite cousin arrives for a surprise visit, and for Glorb, who wishes he could be everywhere at once.

Acteurs in Super Monsters en de wensster

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Frans;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Duits;Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Nederlands;Engels;Duits;Frans

Meer zoals Super Monsters en de wensster

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Governor
Een plotselinge tragedie dwingt een afgevaardigde de rol van gouverneur aan te nemen. Ze staat voor zware politieke en persoonlijke beproevingen om haar staat te leiden.
Crash Course in Romance
Een moeder met een hart van goud probeert de harde wereld van privé-onderwijs te trotseren wanneer haar dochter probeert in de klas van een beroemde wiskundeleraar te geraken.
Your Excellency
Een steenrijke zakenman wil president worden, maar begaat alleen maar politieke blunders. Ook zijn campagne verloopt rampzalig, maar dan krijgt hij hulp via social media.
Viking Wolf
Nadat ze getuige is geweest van een gruwelijke moord op een feestje in haar nieuwe stad, krijgt een tiener vreemde visioenen en bizarre verlangens.
True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.