Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Super Monsters Furever Friends

Film, 2019, 58 minuten
Super Monsters Furever Friends
Tijdens de eerste lentenacht komen de Super Monsters bijeen om lekker te eten en plezier te maken in het park. Maak kennis met hun lieve nieuwe huisdieren!
De film Super Monsters Furever Friends is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 58 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Gezinsvriendelijk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Super Monsters Furever Friends

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Nederlands;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Duits;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans (Spanje);Nederlands

Meer zoals Super Monsters Furever Friends

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sing
Een optimistische koala probeert zijn theater te redden met een zangwedstrijd waaraan onder andere een verlegen olifant, een tienergorilla en een overwerkte zeug meedoen.
Santiago of the Seas
Santiago, een dappere, tweetalige jonge piraat en zijn neef Tomás, zeemeermin Lorelai en nog meer vriendjes beschermen samen hun eiland. Reis je mee?
Roald Dahl's Matilda The Musical
Een meisje met een scherpe geest en een levendige fantasie durft voor zichzelf op te komen en weet haar levensverhaal op wonderbaarlijk te veranderen. Maak kennis met Matilda.
¡Dale, dale, dale!
Welk van de zeven teams wordt de 'Piñata Heroes' ? De piñatas moeten kleurrijk en creatief zijn om de kieskeurige jury te overtuigen: een groep kinderen!
Dance Monsters
In deze feelgood competitie laten amateurdansers vermomd als CGI-avatars hun beste moves zien in de hoop 250.000 dollar te winnen en een tweede kans op hun dromen te krijgen.