Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Superlópez

Superlopez
Film, 2018, 107 minuten
Superlópez
In deze verfilming van het stripverhaal zoekt Juan López de balans tussen een kantoorbaan en heldendaden om de liefde van zijn leven en zijn planeet Chitón te redden.
De film Superlópez is uitgebracht in 2018 en duurt 107 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Superlópez op IMDB

Score: 5,4 van de 10

Juan López, an ordinary and anonymous office worker, decides to expose his superpowers to turn in the first Spanish superhero: Superlópez.

Acteurs in Superlópez

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) [Origineel];Engels
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Frans;Engels;Nederlands;Duits

Meer zoals Superlópez

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Hearts Beat Loud
De zaken in de muziekwinkel van Frank gaan slecht en zijn dochter Sam gaat studeren aan de universiteit. Nu hoopt hij dat muziek en liefde hem uit de put zullen helpen.
Martin Matte: La vie, la mort...eh la la..!
Comedian Martin Matte uit Québec deelt gênante verhalen uit zijn persoonlijke leven, een oplossing voor trollen op sociale media en meer in deze onvoorspelbare special.
My Country: The New Age
Aan het einde van de Goryeo-periode waren er degenen die het initiatief namen tot het uitroepen van een nieuwe tijd, en de gewone mensen die alles riskeerden.
Arctic
Een neergestorte piloot is gestrand in een ijskoude woestenij en zet alles op het spel om een ​​andere zwaargewonde overlevende te helpen voor het te laat is.
La influencia
Alicia is terug in haar ouderlijk huis om met haar zus voor hun comateuze moeder te zorgen. Ze krijgt te maken met een duistere kracht van vroeger die haar kind bedreigt.