Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Survivor

Film, 2015, 96 minuten
Survivor
Een medewerker van de Amerikaanse ambassade wordt beschuldigd van een bomaanslag en is op de vlucht in Londen, waar zij een nieuwe aanval probeert te voorkomen.
De film Survivor is uitgebracht in 2015 en duurt 96 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Spannend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Survivor op Moviemeter

Score: 2,1 van de 5

Tijdens hun zoektocht naar een bewoonbare planeet storten de laatst in leven zijnde mensen neer op een barre wereld, bewoond door bloeddorstige aliens en mysterieuze post-apocalyptische krijgers.

Survivor op IMDB

Score: 5,6 van de 10

A Foreign Service Officer in London tries to prevent a terrorist attack set to hit New York City, but is forced to go on the run when she is framed for crimes she did not commit.

Acteurs in Survivor

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals Survivor

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Itaewon Class
In een kleurrijke buurt van Seoul nemen een ex-gevangene en zijn vrienden het op tegen een machtige tegenstander om hun grote droom waar te maken: een café.
Willy and the Guardians of the Lake: Tales from the Lakeside Winter Adventure
Als de winter valt aan het meer, krijgen de Verdies en Gruwels te maken met een gemeenschappelijk gevaar. Willy Walnoot wil zijn kans grijpen om wachter te worden.
There's Something in the Water
Deze documentaire gaat over minderheidsgroepen in Nova Scotia die de strijd aanbinden met ambtenaren over de dodelijke gevolgen van industrieel afval.
Trixie Mattel: Moving Parts
Dragqueen Trixie Mattel deelt de bitterzoete realiteit van succes in deze documentaire over haar weg naar roem en de daaropvolgende muziekcarrière.
Making Unorthodox
De making-of van een film die problemen in een chassidische gemeenschap op authentieke wijze in beeld brengt en onderzoekt welke invloed ze hebben op vrouwenlevens.