Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Survivor

Film, 2015, 96 minuten
Survivor
Een medewerker van de Amerikaanse ambassade wordt beschuldigd van een bomaanslag en is op de vlucht in Londen, waar zij een nieuwe aanval probeert te voorkomen.
De film Survivor is uitgebracht in 2015 en duurt 96 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Spannend, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Survivor op Moviemeter

Score: 2,1 van de 5

Tijdens hun zoektocht naar een bewoonbare planeet storten de laatst in leven zijnde mensen neer op een barre wereld, bewoond door bloeddorstige aliens en mysterieuze post-apocalyptische krijgers.

Survivor op IMDB

Score: 5,6 van de 10

A Foreign Service Officer in London tries to prevent a terrorist attack set to hit New York City, but is forced to go on the run when she is framed for crimes she did not commit.

Acteurs in Survivor

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals Survivor

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.