Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Svaha: The Sixth Finger

Film, 2019, 123 minuten
Svaha: The Sixth Finger
Een predikant die religieuze sekten onderzoekt, roept de hulp in van een bevriende boeddhistische monnik om een nieuwe groep van mysterieuze origine te onderzoeken.
De film Svaha: The Sixth Finger is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 123 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is IJzingwekkend, Eng, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Svaha: The Sixth Finger op IMDB

Score: 6,4 van de 10

Pastor Park works to expose suspicious religious groups. He's hired to look into the cult group Deer Mount. Meanwhile, Police Captain Hwang investigates a murder case and the main suspect is a member of the Deer Mount cult.

Acteurs in Svaha: The Sixth Finger

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Koreaans [Origineel];Spaans;Koreaans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Duits;Frans;Engels;Koreaans;Nederlands

Meer zoals Svaha: The Sixth Finger

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

10 Minutes Gone
Een brandkastkraker met geheugenverlies moet de stappen van een gesaboteerde bankoverval zien te achterhalen voordat een misdaadbaas zijn sporen – voorgoed – wist.
The Intruder
Een echtpaar betrekt hun droomhuis in Napa Valley. Dan pas beseft het stel dat de zonderlinge verkoper van het huis niet echt van plan is om te vertrekken.
Spectros
Een groep tieners raakt verwikkeld in een bovennatuurlijke strijd wanneer er eeuwenoude wraakzuchtige geesten verschijnen in het Liberdade-district van São Paulo.
Puerta 7
Een vastberaden vrouw probeert een Argentijnse voetbalclub te redden door de gewelddadige misdaad en corruptie rond de intense achterban aan te pakken.
The Body
Een rechercheur onderzoekt de verdwijning van een lichaam uit een mortuarium in deze mysterieuze en duizelingwekkende remake in Hindi van een Spaanse thriller.