Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Swearnet Live

Film, 2014, 75 minuten, 78.146 beoordelingen
Swearnet Live
John Paul Tremblay, Robb Wells en Mike Smith van Trailer Park Boys presenteren met veel grof taalgebruik deze live-aftrap van hun tv-netwerk op het internet: Swearnet.
De film Swearnet Live is een Netflix Original en is uitgebracht in 2014 en duurt 75 minuten. Meekijken gewenst. Sommige delen van het materiaal zijn mogelijk ongeschikt voor kinderen.Deze film is Grappig, Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Swearnet Live op IMDB

Score: 4,7 van de 10

The actors who play the "trailer park boys", host a "live" show to launch their new online video website.

Acteurs in Swearnet Live

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Swearnet Live

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Borderless Love
De levens van twee stellen liggen overhoop als een wederzijdse affaire aan het licht komt en wordt beëindigd. Totdat een van de bedrogenen de affaire wil hervatten.
Bad Habits
Een man neemt zijn beste vriend mee naar de kennismaking met de intimiderende familie van zijn vriendin, die enger blijkt te zijn dan hij zich had voorgesteld.
Amazones
Vier vrouwen zijn hun leven beu. Ze besluiten een bank te overvallen en komen ermee weg. Al snel stappen ze over op grotere klussen, maar de politie zit hen op de hielen.
A Most Annoying Island
Een 11-jarige jongen probeert een eeuwenoude vloek te verbreken die elke bewoner en bezoeker van een klein eiland onuitstaanbaar maakt.
Wednesday
Wednesday Addams is slim, sarcastisch en een beetje dood vanbinnen. Ze onderzoekt een reeks moorden terwijl ze nieuwe vrienden en vijanden maakt op de Nimmermeer Academie.