Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street

Film, 1936, 65 minuten
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
In deze Britse horrorfilm uit 1936 vermoordt een meedogenloze Londense kapper zijn klanten voor geld en wil hij koste wat kost de dochter van een rijke gouverneur voor zich winnen.
De film Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street is uitgebracht in 1936 en duurt 65 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is IJzingwekkend, Eng, Spannend.

Acteurs in Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street

Regisseur

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.
The Man with 1000 Kids
Een groep gezinnen komt erachter dat de charmante man die ze vertrouwden ook de spermadonor is van honderden – of misschien wel duizenden – andere kinderen over de hele wereld.
The Song of Names
Tientallen jaren terug verdween zijn geadopteerde broer voor een groot optreden. Na een aanwijzing begint een man aan een enorme reis om de vioolvirtuoos terug te vinden.
Supacell
Als vijf gewone inwoners van Zuid-Londen ontdekken dat ze over buitengewone krachten beschikken, moet één man ze samenbrengen om zijn geliefde te redden.
Drawing Closer
De 17-jarige Akito heeft nog maar een jaar te leven en vindt betekenis in het leven door een terminaal ziek meisje, dat nog maar zes maanden te leven heeft, vrolijk te maken.