Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sweet Tooth

Tv-serie, 2021
Sweet Tooth
Een lief joch dat half mens en half hert is, zoekt tijdens een gevaarlijk avontuur in een postapocalyptische wereld samen met een norse beschermer naar een nieuw begin.
De tv-serie Sweet Tooth is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Een postapocalyptisch sprookje gebaseerd op Jeff Lemires strips. Van uitvoerend producenten Susan en Robert Downey Jr. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Sweet Tooth is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Excentriek, Hartverwarmend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Sweet Tooth

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Sweet Tooth

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Verified Stand-Up
Tien comedians. Tien dynamische decors. Twee afleveringen. Ontdek je nieuwe favoriete stand-up wanneer deze topartiesten optreden in de Webster Hall in New York.
Replacing Chef Chico
Als een chef-kok in coma raakt, is het aan zijn toegewijde souschef om de sluiting te vermijden van hun Filipijnse gastronomische restaurant.
Olóládé
Twee vrienden worden op onverwachte manieren ineens rijk. Het lijkt te mooi om waar te zijn - totdat ze verstrikt raken in levensgevaarlijke witwaspraktijken.
A Nearly Normal Family
De wereld van een schijnbaar perfect gezin spat uiteen wanneer een schokkende moord bewijst dat iedereen bereid is tot wanhopige daden om elkaar te beschermen.
The Railway Men - The Untold Story Of Bhopal 1984
Nadat er een dodelijk gas uit een fabriek in Bhopal is gelekt, riskeren heldhaftige spoorwegarbeiders hun leven om anderen te redden in het aangezicht van een onvoorstelbare ramp.