Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sweet Tooth

Tv-serie, 2021
Sweet Tooth
Een lief joch dat half mens en half hert is, zoekt tijdens een gevaarlijk avontuur in een postapocalyptische wereld samen met een norse beschermer naar een nieuw begin.
De tv-serie Sweet Tooth is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Een postapocalyptisch sprookje gebaseerd op Jeff Lemires strips. Van uitvoerend producenten Susan en Robert Downey Jr. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Sweet Tooth is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Excentriek, Hartverwarmend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Sweet Tooth

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Sweet Tooth

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
Thai Cave Rescue
Een Thais voetbalteam en zijn assistent-coach komen vast te zitten in de Tham Luang-grot, wat leidt tot een wereldwijde reddingsoperatie. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Só Se For Por Amor
De solocarrière van Deusa stelt haar romance met Tadeu op de proef. Eva wil dat een groot artiest haar teksten zingt. Al snel botsen hun muzikale dromen.
Designing Miami
Ray en Eilyn Jimenez combineren hun huwelijk en hun bedrijf perfect met elkaar. Beide interieurontwerpers richten huizen in voor chique klanten in Miami.