Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sweet Virginia

Film, 2017, 93 minuten
Sweet Virginia
In een afgelegen dorpje in Alaska waar net een drievoudige moord is gepleegd, raakt een ex-rodeokampioen bevriend met een eenzame nieuwkomer met een gewelddadig beroep.
De film Sweet Virginia is uitgebracht in 2017 en duurt 93 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Somber, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sweet Virginia op IMDB

Score: 6,2 van de 10

A former rodeo champ befriends a young man with a propensity for violence.

Trailer

Acteurs in Sweet Virginia

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Spaans;Nederlands;Frans;Engels

Meer zoals Sweet Virginia

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vicious Circle
Een onschuldige dokter wordt beschuldigd van moord. In een poging zijn naam te zuiveren, belandt hij in een gevaarlijke wereld van misdaad, chantage en valsheid in geschrifte.
Un nommé La Rocca
Nadat zijn vriend onterecht is beschuldigd van moord, reist een voormalige gangster naar Marseille om ouderwets wraak te nemen en er een deel van de actie te claimen.
Sweeney!
Een keiharde rechercheur wordt beschuldigd van moord. Als hij op eigen houtje op onderzoek gaat om zijn naam te zuiveren, stuit hij op politieke corruptie.
The Adventurers
Na de Tweede Boerenoorlog gaan vier hebberige schatzoekers op expeditie in Zuid-Afrika, op zoek naar begraven diamanten.
The Bespoke Overcoat
Een berooide klerk overlijdt voordat hij een op maat gemaakte jas krijgt die hij altijd al had willen hebben. Zijn geest probeert die met de hulp van een kleermaker op te eisen.