Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Swiped

Film, 2018, 93 minuten
Swiped
Als twee studenten en huisgenoten een baanbrekende dating-app ontwikkelen, leidt dit op de campus al snel tot allerlei vrijblijvende relaties en de nodige complicaties.
De film Swiped is uitgebracht in 2018 en duurt 93 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Swiped op IMDB

Score: 3,4 van de 10

James, a college freshman and computer genius, is enlisted by his womanizing roommate, Lance, to code the ultimate hook-up app. But when James discovers that his divorced mother is using the app, unexpected consequences ensue.

Acteurs in Swiped

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Frans;Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Indonesisch;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Swiped

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

You People
Als twee millennials uit Los Angeles verliefd worden, komen ze te midden van botsende families en culturen voor de ultieme relatietest te staan: elkaars ouders ontmoeten.
An Action Hero
Door een beschuldiging van moord verandert het leven van een filmster in een excentrieke actiethriller als hij het land ontvlucht met een wraakzuchtige politicus op de hielen.
U Get What U Kiss 2
Drie ongetrouwde broers omarmen de traditie van hun dorp Rachitele, waarbij herders een vrouw zoeken om te kussen op Wool's Day.
Jumanji: The Next Level
Als Spencer wordt vermist, beseffen Martha, Bethany en Fridge dat ze opnieuw Jumanji binnen moeten gaan om hem te zoeken. Maar dan gaat er iets mis.
Sing
Een optimistische koala probeert zijn theater te redden met een zangwedstrijd waaraan onder andere een verlegen olifant, een tienergorilla en een overwerkte zeug meedoen.