Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sylvanian Families: Everyone's Big Dream Flying in the Sky

Film, 2019, 11 minuten
Sylvanian Families: Everyone's Big Dream Flying in the Sky
Binnen de Hazelnut Chipmunk Family is Dominic een kleine jongen die heel graag speelt, maar op een groot moment op een gedenkwaardige dag een stuk volwassener wordt.
De film Sylvanian Families: Everyone's Big Dream Flying in the Sky is uitgebracht in 2019 en duurt 11 minuten. Geschikt voor alle leeftijden
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Nederlands
Ondertiteling: Engels

Meer zoals Sylvanian Families: Everyone's Big Dream Flying in the Sky

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Spelling the Dream
In deze documentaire worden vier hoopvolle deelnemers gevolgd van de grootste spellingwedstrijd in de VS, waarin Indiase Amerikanen al tientallen jaren succes hebben.
Toet Toet Cory Carson: De Chrissy
De Carson-kids winnen een talentenjacht met een dans die Cory heeft bedacht. Maar als 'De Chrissy' aanslaat, krijgt zijn kleine zusje alle aandacht.
The Willoughbys
Drie broers en een zus met vreselijk egoïstische ouders bedenken een plan om voorgoed van ze af te komen en zelf een perfect onvolmaakt gezin te vormen.
The Main Event
Met de speciale krachten van een magisch masker veroorzaakt een jonge WWE-fan chaos wanneer hij het in een worstelwedstrijd opneemt tegen een intimiderende rivaal.