Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

One Day of Football: Against All Odds

Documentaire, 2019, 20 minuten
One Day of Football: Against All Odds
Nadat Desportivo das Aves in 2018 de Portugese beker heeft gewonnen, bespreken de spelers de historische wedstrijd terwijl ze hun eerste grote titel vieren.
De documentaire One Day of Football: Against All Odds is uitgebracht in 2019 en duurt 20 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze documentaire is Inspirerend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Portugees [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Portugees

Meer zoals One Day of Football: Against All Odds

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Electronic Dance Music: A Top Export from Germany
De Duitse dj's Alle Farben, Felix Jaehn en Paul van Dyk bieden een kijkje achter de schermen bij hun leven, muziek en shows in Duitsland, Letland en de VS.
Robert Downey Jr. brengt hulde aan zijn overleden vader in deze documentaire over het leven en de veelzijdige carrière van baanbrekend filmmaker Robert Downey Sr.
Le Masque
Aan de hand van interviews met zijn handlangers en slachtoffers wordt onderzocht hoe een meesteroplichter de Franse elite miljoenen euro's afhandig maakte.
Take Your Pills: Xanax
Wat een geneesmiddel is voor sommigen, is een vloek voor anderen. In deze onthullende documentaire worden vaak voorgeschreven angstremmers onderzocht door patiënten en experts.
Fantasía
Aan boord van het cruiseschip Fantasía herbeleeft een bejaarde documentairemaker mooie herinneringen samen met zijn zus en zijn ouders. De tijd staat niet stil.