Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Take the 10

Film, 2017, 80 minuten
Take the 10
Twee vrienden met een uitzichtloze kassabaan maken de vreemdste dingen mee tijdens hun pogingen om de hiphopvoorstelling van hun leven bij te wonen.
De film Take the 10 is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 80 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Offbeat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Take the 10 op Moviemeter

Score: 2,15 van de 5

Twee vrienden met eenvoudige winkelbaantjes houden ervan om rare capriolen uit te halen en lol te trappen. Ze maken de vreemdste dingen mee bij hun pogingen de hiphopvoorstelling van hun leven bij te wonen in het zuiden van de VS. Ze gebruiken de nodige drugs en niets loopt volgens plan...

Take the 10 op IMDB

Score: 4,8 van de 10

Take the 10 is a movie starring Josh Peck, Tony Revolori, and Kevin Corrigan. A day in the life of two best friends, a drug dealer, and a store manager collide at a hip-hop concert in the Inland Empire.

Acteurs in Take the 10

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Take the 10

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Infiesto
Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
Vicious Circle
Een onschuldige dokter wordt beschuldigd van moord. In een poging zijn naam te zuiveren, belandt hij in een gevaarlijke wereld van misdaad, chantage en valsheid in geschrifte.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.