Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Take the 10

Film, 2017, 80 minuten
Take the 10
Twee vrienden met een uitzichtloze kassabaan maken de vreemdste dingen mee tijdens hun pogingen om de hiphopvoorstelling van hun leven bij te wonen.
De film Take the 10 is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 80 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Offbeat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Take the 10 op Moviemeter

Score: 2,15 van de 5

Twee vrienden met eenvoudige winkelbaantjes houden ervan om rare capriolen uit te halen en lol te trappen. Ze maken de vreemdste dingen mee bij hun pogingen de hiphopvoorstelling van hun leven bij te wonen in het zuiden van de VS. Ze gebruiken de nodige drugs en niets loopt volgens plan...

Take the 10 op IMDB

Score: 4,8 van de 10

Take the 10 is a movie starring Josh Peck, Tony Revolori, and Kevin Corrigan. A day in the life of two best friends, a drug dealer, and a store manager collide at a hip-hop concert in the Inland Empire.

Acteurs in Take the 10

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Take the 10

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.