Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Take the 10

Film, 2017, 80 minuten
Take the 10
Twee vrienden met een uitzichtloze kassabaan maken de vreemdste dingen mee tijdens hun pogingen om de hiphopvoorstelling van hun leven bij te wonen.
De film Take the 10 is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 80 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Offbeat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Take the 10 op Moviemeter

Score: 2,15 van de 5

Twee vrienden met eenvoudige winkelbaantjes houden ervan om rare capriolen uit te halen en lol te trappen. Ze maken de vreemdste dingen mee bij hun pogingen de hiphopvoorstelling van hun leven bij te wonen in het zuiden van de VS. Ze gebruiken de nodige drugs en niets loopt volgens plan...

Take the 10 op IMDB

Score: 4,8 van de 10

Take the 10 is a movie starring Josh Peck, Tony Revolori, and Kevin Corrigan. A day in the life of two best friends, a drug dealer, and a store manager collide at a hip-hop concert in the Inland Empire.

Acteurs in Take the 10

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Take the 10

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Der Parfumeur
Een rechercheur wil haar reukzin herstellen en haar minnaar heroveren. Ze werkt samen met een parfummaker, die dodelijke methodes gebruikt om de perfecte geur te creëren.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.