Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Taken 2

Film, 2012, 98 minuten, 728.017 beoordelingen
Taken 2
Bryan Mills draait de rollen om voor zijn kidnappers als zij wraak nemen vanwege de dood van de Albanese kidnappers van zijn dochter.
De film Taken 2 is uitgebracht in 2012 en duurt 98 minuten. Liam Neeson en Famke Janssen schitteren in deze actiethriller en sequel die in de VS op nummer 1 stond in de box office. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Taken 2 op Moviemeter

CIA agent Bryan Mills gaat met zijn gezin op vakantie in Istanbul. Eenmaal daar is de vader van een van de kidnappers, die Bryan vermoord heeft toen hij zijn dochter Kim probeerde te redden, uit op wraak. Hij neemt Bryan en zijn vrouw in gijzeling. In een poging om gered te worden doet Bryan een beroep op Kim. Met Bryans special forces technieken probeert hij zijn familie veilig thuis te krijgen en de kidnappers één voor één uit te schakelen.

Taken 2 op IMDB

Score: 6 van de 10

In Istanbul, retired CIA operative Bryan Mills and his wife are taken hostage by the father of a kidnapper Mills killed while rescuing his daughter.

Acteurs in Taken 2

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Nederlands

Meer zoals Taken 2

The Bank Job

The Bank Job

(2008)

Taken

Taken

(2008)

The Mechanic

The Mechanic

(2011)

Colombiana

Colombiana

(2011)

Set Up

Set Up

(2011)

The Grey

The Grey

(2012)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Coffee & Kareem
Een onbekwame agent uit Detroit probeert een band op te bouwen met de grofgebekte jonge zoon van zijn vriendin terwijl ze een criminele samenzwering onthullen.
Sol Levante
Een jonge krijger en haar familie zoeken naar de geheime plek waar wensen zouden worden vervuld. Hopelijk jagen ze geen oude bewakers en geesten tegen zich in het harnas.
The Occupant
Een werkloze reclamemanager begint de nieuwe huurders van zijn vorige huis te stalken en zijn motieven richting dit gezin worden duister.
Jusqu'au déclin
Na een ongeluk in een afgelegen trainingskamp raakt een groep 'survivalists' bitter verdeeld – en in een wreed gevecht om hun leven.
Freud
De jonge Sigmund Freud wil dolgraag naam maken in 19e-eeuws Wenen. Hij sluit zich aan bij een helderziende en een inspecteur om enkele bloederige mysteries op te lossen.