Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Taken

Film, 2008, 93 minuten, 3.580.805 beoordelingen
Taken
Als ex-geheimagent Bryan via een mobieltje getuige is van zijn dochters ontvoering, is er niet veel tijd om haar te bevrijden uit de handen van vrouwenhandelaren.
De film Taken is uitgebracht in 2008 en duurt 93 minuten. Laat het aan Liam Neeson over om met deze gemene actiethriller nummer 1 te worden tijdens het Super Bowl-weekend. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Spannend.
16 jaar en ouder Bevat geweld Bevat drugs- en alcoholmisbruik Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Taken op Moviemeter

Bryan (Liam Neeson) is een overbezorgde vader, die gescheiden is van zijn vrouw (Famke Janssen). Als zijn dochter naar Parijs wil staat hij dit met tegenzin toe. Als ze dan in handen komt van vrouwenhandelaren, reist hij naar Parijs af om haar te zoeken, waarbij zijn bij de Geheime Dienst opgedane ervaring goed van pas komt...

Taken op IMDB

Score: 7,8 van de 10

Taken is a movie starring Liam Neeson, Maggie Grace, and Famke Janssen. A retired CIA agent travels across Europe and relies on his old skills to save his estranged daughter, who has been kidnapped while on a trip to Paris.

Acteurs in Taken

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels
Ondertiteling: Nederlands;Frans

Meer zoals Taken

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Coffee & Kareem
Een onbekwame agent uit Detroit probeert een band op te bouwen met de grofgebekte jonge zoon van zijn vriendin terwijl ze een criminele samenzwering onthullen.
Sol Levante
Een jonge krijger en haar familie zoeken naar de geheime plek waar wensen zouden worden vervuld. Hopelijk jagen ze geen oude bewakers en geesten tegen zich in het harnas.
The Occupant
Een werkloze reclamemanager begint de nieuwe huurders van zijn vorige huis te stalken en zijn motieven richting dit gezin worden duister.
Jusqu'au déclin
Na een ongeluk in een afgelegen trainingskamp raakt een groep 'survivalists' bitter verdeeld – en in een wreed gevecht om hun leven.
Freud
De jonge Sigmund Freud wil dolgraag naam maken in 19e-eeuws Wenen. Hij sluit zich aan bij een helderziende en een inspecteur om enkele bloederige mysteries op te lossen.