Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Takers

Film, 2010, 107 minuten, 1.044.466 beoordelingen
Takers
Nadat ze een reeks geniaal geplande bankovervallen hebben gepleegd, besluit een beruchte groep professionele criminelen nog één laatste kraak te zetten...
De film Takers is uitgebracht in 2010 en duurt 107 minuten. Chris Brown en T.I. staan samen met Golden Globe-winnaar Idris Elba aan de verkeerde kant van de wet in deze thriller. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend.
12 jaar en ouder Bevat geweld Bevat angst Bevat grof taalgebruik
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Takers op Moviemeter

'Takers' gaat over een groep bankrovers, die de ene na de andere slag slaat en steeds maar weer wegkomt met de buit. Het lijkt erop dat de mannen niet gepakt kunnen worden, totdat ze van plan zijn om hun ''allerlaatste'' slag te slaan. Detective Jack Wells (Matt Dillon) zal namelijk alles in het werk stellen om ze allemaal voor eens en altijd achter slot en grendel te krijgen.

Takers op IMDB

Score: 6 van de 10

A group of bank robbers find their multi-million dollar plan interrupted by a hard-boiled detective.

Acteurs in Takers

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Takers

Taken

Taken

(2008)

Colombiana

Colombiana

(2011)

Set Up

Set Up

(2011)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Coffee & Kareem
Een onbekwame agent uit Detroit probeert een band op te bouwen met de grofgebekte jonge zoon van zijn vriendin terwijl ze een criminele samenzwering onthullen.
Sol Levante
Een jonge krijger en haar familie zoeken naar de geheime plek waar wensen zouden worden vervuld. Hopelijk jagen ze geen oude bewakers en geesten tegen zich in het harnas.
The Occupant
Een werkloze reclamemanager begint de nieuwe huurders van zijn vorige huis te stalken en zijn motieven richting dit gezin worden duister.
Jusqu'au déclin
Na een ongeluk in een afgelegen trainingskamp raakt een groep 'survivalists' bitter verdeeld – en in een wreed gevecht om hun leven.
Freud
De jonge Sigmund Freud wil dolgraag naam maken in 19e-eeuws Wenen. Hij sluit zich aan bij een helderziende en een inspecteur om enkele bloederige mysteries op te lossen.