Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Tales of the City

Tv-serie, 2019
Tales of the City
Na een lange afwezigheid keert Mary Ann Singleton terug naar San Francisco, waar ze wordt herenigd met de karakteristieke figuren op Barbary Lane 28.
De tv-serie Tales of the City is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Laura Linney en Olympia Dukakis keren terug naar Barbary Lane in een verhaal dat is gebaseerd op de boeken van Maupin. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Tales of the City is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Hartverwarmend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tales of the City op IMDB

Score: 7,5 van de 10

A middle-aged Mary Ann returns to San Francisco and reunites with the eccentric friends she left behind.

Acteurs in Tales of the City

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels - Audiodescriptie;Turks;Spaans (Spanje);Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Duits;Spaans (Spanje);Engels

Meer zoals Tales of the City

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sıcak Kafa
In een dystopische wereld woedt een epidemie die zich verspreidt via communicatie. Een tirannieke organisatie heeft het voorzien op een taalkundige die immuun is voor de ziekte.
Pewnego razu na krajowej jedynce
Een groep carpoolers wisselt per ongeluk van auto met een bankrover, die hen daarop achtervolgt om het gestolen geld terug te krijgen dat hij in de kofferbak heeft achtergelaten.
The Secret Life of My Secretary
Als een telecomdirecteur gezichtsblind wordt, verwart hij zijn secretaresse met een rijke erfgename en laat zij de situatie uit de hand lopen.
Snack VS. Chef
Twaalf chefs strijden om een prijs van 50.000 dollar door hun kennis van voeding aan te boren om klassieke snacks na te maken en vervolgens een nieuwe snack te bedenken.
Crime Scene: The Texas Killing Fields
Een overwoekerd veld en een stuk snelweg verbinden een serie gruwelijke moorden gepleegd over decennia. De rouwende families gaan op zoek naar antwoorden.