Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Tales of the City

Tv-serie, 2019
Tales of the City
Na een lange afwezigheid keert Mary Ann Singleton terug naar San Francisco, waar ze wordt herenigd met de karakteristieke figuren op Barbary Lane 28.
De tv-serie Tales of the City is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Tales of the City is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Hartverwarmend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tales of the City op IMDB

Score: 7,5 van de 10

A middle-aged Mary Ann returns to San Francisco and reunites with the eccentric friends she left behind.

Acteurs in Tales of the City

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels - Audiodescriptie;Turks;Spaans (Spanje);Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Duits;Spaans (Spanje);Engels

Meer zoals Tales of the City

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Awake: The Million Dollar Game
De deelnemers aan deze komische spelshow moeten na 24 uur zonder slaap diverse uitdagingen aangaan om kans te maken op de hoofdprijs van 1 miljoen dollar.
Well-Intended Love
Om een ​​beenmergdonatie veilig te stellen, sluit een actrice met een leukemie-diagnose een huwelijksovereenkomst met een jonge CEO. Liefde en geheimen staan ​​in de weg.
Trinkets
Een rouwende tiener raakt bevriend met twee klasgenoten op haar nieuwe middelbare school nadat ze allemaal in dezelfde Shoplifters Anonymous-groep terecht zijn gekomen.
Leila
In de nabije toekomst waarin een onderdrukkingsregime voor een verzuilde samenleving zorgt, omzeilt een vrouw de regels om haar jarenlang vermiste dochter te vinden.
Charité at War
In 1943 worstelt het personeel van het Charité-ziekenhuis in Berlijn met de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog en het eugenetische beleid van de nazi's.