Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Tales of the City

Tv-serie, 2019
Tales of the City
Na een lange afwezigheid keert Mary Ann Singleton terug naar San Francisco, waar ze wordt herenigd met de karakteristieke figuren op Barbary Lane 28.
De tv-serie Tales of the City is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Tales of the City is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Hartverwarmend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tales of the City op IMDB

Score: 7,5 van de 10

A middle-aged Mary Ann returns to San Francisco and reunites with the eccentric friends she left behind.

Acteurs in Tales of the City

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels - Audiodescriptie;Turks;Spaans (Spanje);Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Duits;Spaans (Spanje);Engels

Meer zoals Tales of the City

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Summer Heat
Een groep jongvolwassenen werkt in een paradijselijk resort. Ze beleven een onvergetelijke zomer en ontdekken de liefde, ware vriendschappen en schokkende geheimen.
Crazy, Lovely, Cool
Voor een groep charismatische studenten wordt overleven op de universiteit een serieuze zaak na schokkende onthullingen in een campusblog.
The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman
In deze schokkende docuserie doet een wrede oplichter zich voor als een Britse spion. Met manipulatie en diefstal laat hij een spoor van geruïneerde families achter.
Archive 81
Een archivaris krijgt de opdracht beschadigde videobanden te restaureren en raakt betrokken in een mysterie rond de vermiste regisseur en een demonische sekte.
The Journalist
Een gedreven journaliste gaat verbeten op zoek naar de waarheid over een corruptieschandaal bij de overheid, zelfs als machtige tegenstanders haar proberen te dwarsbomen.