Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Tall Girl

Film, 2019, 103 minuten
Tall Girl
Na jaren worstelen lukt het de 1,85 m lange Jodi haar onzekerheden te overwinnen. Dan raakt de tiener verstrikt in een driehoeksverhouding op haar highschool.
De film Tall Girl is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 103 minuten. Nieuwkomer Ava Michelle leidt de cast die ook bestaat uit Sabrina Carpenter, Griffin Gluck en Paris Berelc. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Tall Girl is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Hartverwarmend, Feelgood, Inspirerend, Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tall Girl op IMDB

Score: 5,6 van de 10

Jodi, the tallest girl in her high school, has always felt uncomfortable in her own skin. But after years of slouching, being made fun of, and avoiding attention at all costs, Jodi finally decides to find the confidence to stand tall.

Acteurs in Tall Girl

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Nederlands;Frans;Spaans (Spanje);Duits
Ondertiteling: Engels;Frans;Spaans (Spanje);Duits;Nederlands

Meer zoals Tall Girl

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Minions en meer 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.
Fireproof
Het huwelijk van een toegewijde brandweerman dreigt te stranden, maar juist als alle hoop vervlogen lijkt, grijpt zijn christelijke vader in.
Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.