Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Tall Girl

Film, 2019, 103 minuten
Tall Girl
Na jaren worstelen lukt het de 1,85 m lange Jodi haar onzekerheden te overwinnen. Dan raakt de tiener verstrikt in een driehoeksverhouding op haar highschool.
De film Tall Girl is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 103 minuten. Nieuwkomer Ava Michelle leidt de cast die ook bestaat uit Sabrina Carpenter, Griffin Gluck en Paris Berelc. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Tall Girl is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Hartverwarmend, Feelgood, Inspirerend, Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tall Girl op IMDB

Score: 5,6 van de 10

Jodi, the tallest girl in her high school, has always felt uncomfortable in her own skin. But after years of slouching, being made fun of, and avoiding attention at all costs, Jodi finally decides to find the confidence to stand tall.

Acteurs in Tall Girl

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Nederlands;Frans;Spaans (Spanje);Duits
Ondertiteling: Engels;Frans;Spaans (Spanje);Duits;Nederlands

Meer zoals Tall Girl

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Hall: Honoring the Greats of Stand-Up
In deze comedyspecial betuigen Jon Stewart, John Mulaney, Chelsea Handler en Dave Chappelle eer aan George Carlin, Joan Rivers, Robin Williams en Richard Pryor.
Rodrigo Sant’Anna: Cheguei
Rodrigo Sant'Anna schittert altijd op het podium, of hij nu een spectaculaire entree maakt, persoonlijke verhalen deelt of bijzondere personages tot leven brengt.
A Perfect Pairing
Een wijnmanager uit LA wil een ​​grote klant voor zich winnen en gaat werken op een Australische schapenboerderij, waar ze verliefd wordt op een ruige, mysterieuze man.
Toscana
Een Deense kok reist naar Toscane om het bedrijf van zijn vader te verkopen. Daar ontmoet hij een vrouw die hem inspireert anders naar het leven en de liefde te kijken.
Katt Williams: World War III
Katt Williams steekt de draak met de waarheid, leugens, tekorten aan kippenvleugels en de oorlog tegen drugs. Deze enerverende stand-upspecial werd gefilmd in Las Vegas.