Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Tallulah

Film, 2016, 111 minuten
Tallulah
Tijdens de zoektocht naar haar ex-vriendje ontvoert een jonge zwerfster een verwaarloosde baby en doet alsof het haar eigen kind is.
De film Tallulah is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 111 minuten. In deze debuutfilm van Sian Heder worden Ellen Page en Allison Janney, co-sterren uit ‘Juno’, weer herenigd. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Ontroerend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tallulah op Moviemeter

Tallulah is een jonge, impulsieve en onvolwassen vrouw die samen met haar vriend Nico al enkele jaren door de Verenigde Staten toert met een camper. Ze hebben geen cent te makken en Nico wil wel graag weer naar huis en zich met Tallulah settelen en met haar trouwen. Wanneer zij hier echter niets voor voelt verlaat Nico haar plotsklaps. Tallulah vertrekt naar New York en zet haar impulsieve gedrag voort. Ze kidnapt een jonge peuter uit de handen van een onverantwoordelijke moeder. Tegenover Margo, de moeder van haar ex-vriend, doet ze alsof het haar eigen kind is. Tallulah weet echter totaal niet hoe ze een kind moeten verzorgen en de stugge Margo wordt overvallen door haar impulsieve gedrag, maar toch ontstaat er langzaamaan een hechte band tussen de twee vrouwen.

Tallulah op IMDB

Score: 6,7 van de 10

Tallulah is a movie starring Ellen Page, Allison Janney, and Tammy Blanchard. Desperate to be rid of her toddler, a dissatisfied Manhattan housewife hires a stranger to babysit and ends up getting much more than she bargained for.

Trailer

Acteurs in Tallulah

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Tallulah

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Champion
Een heetgebakerde footballspeler belandt na een gevecht op de bank en krijgt een nieuwe mentor: een teruggetrokken academicus die hem zal leren zijn angsten onder ogen te zien.
Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.
Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
Goyo
Een jonge autistische museumgids leeft volgens een strikte routine - totdat hij verliefd wordt op zijn collega en een wervelwind van nieuwe, intense emoties onder ogen moet zien.
Public Affairs Office in the Sky
Als een uitgebluste tv-regisseur een even ontgoochelde ex-gevechtspiloot ontmoet, krijgen ze een band met elkaar door hun mislukte ambities. Ze proberen nieuwe dromen te creëren.