Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Tallulah

Film, 2016, 111 minuten
Tallulah
Tijdens de zoektocht naar haar ex-vriendje ontvoert een jonge zwerfster een verwaarloosde baby en doet alsof het haar eigen kind is.
De film Tallulah is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 111 minuten. In deze debuutfilm van Sian Heder worden Ellen Page en Allison Janney, co-sterren uit ‘Juno’, weer herenigd. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Ontroerend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tallulah op Moviemeter

Tallulah is een jonge, impulsieve en onvolwassen vrouw die samen met haar vriend Nico al enkele jaren door de Verenigde Staten toert met een camper. Ze hebben geen cent te makken en Nico wil wel graag weer naar huis en zich met Tallulah settelen en met haar trouwen. Wanneer zij hier echter niets voor voelt verlaat Nico haar plotsklaps. Tallulah vertrekt naar New York en zet haar impulsieve gedrag voort. Ze kidnapt een jonge peuter uit de handen van een onverantwoordelijke moeder. Tegenover Margo, de moeder van haar ex-vriend, doet ze alsof het haar eigen kind is. Tallulah weet echter totaal niet hoe ze een kind moeten verzorgen en de stugge Margo wordt overvallen door haar impulsieve gedrag, maar toch ontstaat er langzaamaan een hechte band tussen de twee vrouwen.

Tallulah op IMDB

Score: 6,7 van de 10

Tallulah is a movie starring Ellen Page, Allison Janney, and Tammy Blanchard. Desperate to be rid of her toddler, a dissatisfied Manhattan housewife hires a stranger to babysit and ends up getting much more than she bargained for.

Trailer

Acteurs in Tallulah

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Tallulah

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Control Z
Als een hacker de geheimen van leerlingen begint bloot te geven aan de hele school, werkt de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofía eraan om hem/haar te ontmaskeren.
Blood & Water
Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.
Sweet Magnolias
Goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue helpen elkaar terwijl ze een balans moeten vinden tussen relaties, familie en carrières in het zuidelijke stadje Serenity.
Dérapages
De 57-jarige werkloze Alain Delambre reageert op een aanlokkelijke vacature. Maar het loopt lelijk uit de hand als hij beseft dat hij een pion is in een wreed spel.
Chichipatos
Een onhandige goochelaar haalt de truc van zijn leven uit: per ongeluk een gezochte crimineel laten verdwijnen tijdens een politie-inval. Daarvoor zal hij moeten boeten.