Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Talvar

Guilty
Film, 2015, 127 minuten
Talvar
Wanneer een tiener en de huishoudelijke hulp dood worden gevonden, is een controversiële hoofdverdachte het resultaat van een knullig politieonderzoek.
De film Talvar is uitgebracht in 2015 en duurt 127 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Intellectueel, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Talvar op Moviemeter

In maart 2008 wordt de 14-jarige Shruti Tandon dood gevonden door haar ouders Ramesh en Nutan in Noida, India. Eerst wordt hun huishoudelijke hulp Khempal verdacht van de moord. Totdat een dag later ook zijn lichaam in het huis van de Tandons wordt gevonden. De politie ondervraagt Kanhaiya, een goede vriend van Khempal en assistent van de familie. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Talvar op IMDB

Score: 8,3 van de 10

The story revolves around the mysterious murder cases of a 14-year girl, Shruti and the domestic help, Khempal who worked at her place. The film is based on the real life Noida Double Murder Case of 2008, where the parents were said to be the prime suspects of the murders. The film showcases three perspectives to the case which emerge as the investigation moves forward.

Trailer

Acteurs in Talvar

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Talvar

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Control Z
Als een hacker de geheimen van leerlingen begint bloot te geven aan de hele school, werkt de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofía eraan om hem/haar te ontmaskeren.
Blood & Water
Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.
Sweet Magnolias
Goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue helpen elkaar terwijl ze een balans moeten vinden tussen relaties, familie en carrières in het zuidelijke stadje Serenity.
Dérapages
De 57-jarige werkloze Alain Delambre reageert op een aanlokkelijke vacature. Maar het loopt lelijk uit de hand als hij beseft dat hij een pion is in een wreed spel.
Chichipatos
Een onhandige goochelaar haalt de truc van zijn leven uit: per ongeluk een gezochte crimineel laten verdwijnen tijdens een politie-inval. Daarvoor zal hij moeten boeten.