Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Talvar

Guilty
Film, 2015, 127 minuten
Talvar
Wanneer een tiener en de huishoudelijke hulp dood worden gevonden, is een controversiële hoofdverdachte het resultaat van een knullig politieonderzoek.
De film Talvar is uitgebracht in 2015 en duurt 127 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Intellectueel, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Talvar op Moviemeter

In maart 2008 wordt de 14-jarige Shruti Tandon dood gevonden door haar ouders Ramesh en Nutan in Noida, India. Eerst wordt hun huishoudelijke hulp Khempal verdacht van de moord. Totdat een dag later ook zijn lichaam in het huis van de Tandons wordt gevonden. De politie ondervraagt Kanhaiya, een goede vriend van Khempal en assistent van de familie. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Talvar op IMDB

Score: 8,3 van de 10

The story revolves around the mysterious murder cases of a 14-year girl, Shruti and the domestic help, Khempal who worked at her place. The film is based on the real life Noida Double Murder Case of 2008, where the parents were said to be the prime suspects of the murders. The film showcases three perspectives to the case which emerge as the investigation moves forward.

Trailer

Acteurs in Talvar

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Talvar

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Du bist nicht allein
Verlangend naar een tweede kans gaan vijf saaie Berlijners, waaronder een natuurkundige en een ex-actrice, op zoek naar een vonk die hen weer inspireert.
Bloomfield
Een American football-speler krijgt de kans om steekpenningen aan te nemen en een wedstrijd te verliezen, maar zijn trouwe 12-jarige fan wil hem per se op het rechte pad houden.
Bad Day
Een undercoveragent krijgt te maken met een vreselijk verlies tijdens het onderzoek naar een crimineel. Omdat ze bang is dat haar dekmantel weg is, kiest ze haar eigen weg.
Anja
Een apathische man ontmoet een vrouw via een virtualreality-ervaring en raakt verstrikt in een duistere onderwereld.
A Bigger Splash
Kunstenaar David Hockney speelt een schilder die zijn scheppingsdrang terugvindt na een emotionele scheiding in deze quasi-documentaire uit 1974.