Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Tamasha

Film, 2015, 132 minuten
Tamasha
Ved en Tara ontmoeten elkaar op vakantie. Ze voelen zich verbonden, maar spreken af hun echte identiteit geheim te houden. Jaren later komen ze elkaar weer tegen.
De film Tamasha is uitgebracht in 2015 en duurt 132 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tamasha op IMDB

Score: 7,2 van de 10

Deepika helps Ranbir find his true self after Ranbir has lost himself in a socially accepted society.

Trailer

Acteurs in Tamasha

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Nederlands;Frans;Indonesisch

Meer zoals Tamasha

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Control Z
Als een hacker de geheimen van leerlingen begint bloot te geven aan de hele school, werkt de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofía eraan om hem/haar te ontmaskeren.
Blood & Water
Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.
Sweet Magnolias
Goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue helpen elkaar terwijl ze een balans moeten vinden tussen relaties, familie en carrières in het zuidelijke stadje Serenity.
Dérapages
De 57-jarige werkloze Alain Delambre reageert op een aanlokkelijke vacature. Maar het loopt lelijk uit de hand als hij beseft dat hij een pion is in een wreed spel.