Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Tanks, dans l'enfer des combats

Tv-serie, 2017
Tanks, dans l'enfer des combats
In deze documentairereeks wordt de rol van militaire tanks in de geschiedenis en geopolitiek uitgediept, vanaf de Eerste Wereldoorlog tot in de 21e eeuw.
De tv-serie Tanks, dans l'enfer des combats is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tanks, dans l'enfer des combats op IMDB

Score: 7,4 van de 10

A four-part documentary about the history of battle tanks and their impact on major wars and selected political conflicts during the past 100 years.

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Frans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Frans;Spaans (Spanje);Engels;Nederlands

Meer zoals Tanks, dans l'enfer des combats

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.