Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Tanks, dans l'enfer des combats

Tv-serie, 2017
Tanks, dans l'enfer des combats
In deze documentairereeks wordt de rol van militaire tanks in de geschiedenis en geopolitiek uitgediept, vanaf de Eerste Wereldoorlog tot in de 21e eeuw.
De tv-serie Tanks, dans l'enfer des combats is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tanks, dans l'enfer des combats op IMDB

Score: 7,4 van de 10

A four-part documentary about the history of battle tanks and their impact on major wars and selected political conflicts during the past 100 years.

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Frans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Frans;Spaans (Spanje);Engels;Nederlands

Meer zoals Tanks, dans l'enfer des combats

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Ares
Een ambitieuze studente wil de top van de sociale ladder bereiken in Amsterdam en wordt lid van een exclusief genootschap. Het verbergt echter een vreselijk geheim.
Agent
Een voormalig voetballer probeert het te maken als spelersmakelaar in de wereld van het Afrikaanse voetbal, maar een geheim uit zijn verleden dreigt alles te verwoesten.
Nailed It! - Duitsland
Amateurkoks proberen tevergeefs om spectaculaire lekkernijen te bakken in deze komische competitie, met als zoete hoofdprijs 5000 euro.
NiNoKuni
Twee gewone tieners gaan op een magische zoektocht om het leven van hun vriendin en haar tegenhanger uit een andere wereld te redden. Maar de liefde bemoeilijkt hun reis.
A Fall from Grace
In deze film van Tyler Perry bekent de lieve, gezagsgetrouwe Grace de moord op haar man. Haar jonge advocate is sceptisch en vastberaden de waarheid te achterhalen.