Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Tanks, dans l'enfer des combats

Tv-serie, 2017
Tanks, dans l'enfer des combats
In deze documentairereeks wordt de rol van militaire tanks in de geschiedenis en geopolitiek uitgediept, vanaf de Eerste Wereldoorlog tot in de 21e eeuw.
De tv-serie Tanks, dans l'enfer des combats is uitgebracht in 2017. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tanks, dans l'enfer des combats op IMDB

Score: 7,4 van de 10

A four-part documentary about the history of battle tanks and their impact on major wars and selected political conflicts during the past 100 years.

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Frans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Frans;Spaans (Spanje);Engels;Nederlands

Meer zoals Tanks, dans l'enfer des combats

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Viking Wolf
Nadat ze getuige is geweest van een gruwelijke moord op een feestje in haar nieuwe stad, krijgt een tiener vreemde visioenen en bizarre verlangens.
True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.
Infiesto
Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.
Class
Drie studenten uit een arme buurt gaan naar een exclusieve middelbare eliteschool in Delhi waar duistere geheimen en geruchten uiteindelijk tot moord leiden.