Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Tanu Weds Manu

Film, 2011, 114 minuten
Tanu Weds Manu
Dokter Manu, die in Londen woont, keert terug naar India om een bruid te zoeken. Hij vindt het meisje van zijn dromen, maar zij is al verliefd op een andere man.
De film Tanu Weds Manu is uitgebracht in 2011 en duurt 114 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tanu Weds Manu op Moviemeter

Score: 3 van de 5

Manu is een trieste, maar serieuze dokter uit Londen die op zoek is naar een vrouw uit India om mee te trouwen. Zijn oog valt op de extraverte Tanu, die samen met haar familie in een klein dorpje woont. Er is echter wel één probleem: Tanu is verliefd op een herrieschopper uit Lucknow en dat zorgt voor nog meer problemen.

Tanu Weds Manu op IMDB

Score: 6,7 van de 10

London-based Dr. Manoj Sharma returns home to Delhi, and in the company of his parents, Kishan and Anju, as well as several others, travels to Chaman Ganj, Kanpur, Uttar Pradesh to meet his prospective bride, Tanuja Trivedi. He approves of her, informs his elders and they begin preparations for the marriage. Subsequently he gets a rude awakening when Tanuja tells him that she already has a boyfriend and plans to marry him even against her parents' wishes. Manoj informs his parents, and they set about to see other girls for their son - albeit in vain - as he has his heart set on Tanuja, and is all set to return back unmarried. Manoj and Tanuja are fated to meet again in Kapurthala, Punjab, while attending the marriage of Jaspreet Singh Jassi and Payal Sinha. While Manoj hopes to win Tanuja's heart - he will face more rejection when she enlists his assistance to elope with another male.

Acteurs in Tanu Weds Manu

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals Tanu Weds Manu

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.
Space Force
Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.
Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby is terug met haar tweede special. Ze duikt diep in de complexiteit van populariteit, identiteit en haar wonderlijkste ontmoeting in het hondenpark.
Control Z
Als een hacker de geheimen van leerlingen begint bloot te geven aan de hele school, werkt de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofía eraan om hem/haar te ontmaskeren.
Blood & Water
Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.