Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

TAU

Film, 2018, 97 minuten
TAU
Een jonge vrouw is ontvoerd door een uitvinder die haar gebruikt om zijn robotische AI te perfectioneren. Ze probeert te ontsnappen uit haar hightechgevangenis.
De film TAU is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 97 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Somber, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

TAU op IMDB

Score: 5,7 van de 10

A woman is held captive by a scientist in a futuristic smart house, and hopes to escape by reasoning with the Artificial Intelligence that controls the house.

Trailer

Acteurs in TAU

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals TAU

ARQ

ARQ

(2016)

Kiss Me First

Kiss Me First

(2018)

Don't Breathe

Don't Breathe

(2016)

The Maus

The Maus

(2017)

Mute

Mute

(2018)

Calibre

Calibre

(2018)

Secret City

Secret City

(2016)

Anon

Anon

(2018)

Brain on Fire

Brain on Fire

(2016)

Sense8

Sense8

(2018)

Órbita 9

Órbita 9

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Endless Night
Een 17-jarige is het monotone leven in een buitenwijk zat en raakt bevriend met een groep tieners die een drug gebruikt die hen doet dromen terwijl ze wakker zijn.
Justice Served
Een groep vrijheidsstrijders valt de rechtszaak binnen van een witte politieagent die een zwarte man heeft neergeschoten. Het hele land volgt de gijzeling op televisie.
Keep Breathing
Wanneer een vliegtuigje in de Canadese wildernis neerstort, moet de enige overlevende tegen de elementen en haar innerlijke demonen strijden om in leven te blijven.
Pipa
Jaren nadat de voormalige agente Pipa naar een afgelegen stad is verhuisd, wordt ze opnieuw een duistere wereld ingezogen wanneer een lijk op haar land wordt gevonden.
Café Minamdang
Een verdacht bedrijf biedt de diensten aan van een zogenaamd alwetende sjamaan. Dit trekt de aandacht van een politie-inspecteur die zich vastbijt in de zaak.