Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

TAU

Film, 2018, 97 minuten
TAU
Een jonge vrouw is ontvoerd door een uitvinder die haar gebruikt om zijn robotische AI te perfectioneren. Ze probeert te ontsnappen uit haar hightechgevangenis.
De film TAU is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 97 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Somber, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

TAU op IMDB

Score: 5,7 van de 10

A woman is held captive by a scientist in a futuristic smart house, and hopes to escape by reasoning with the Artificial Intelligence that controls the house.

Trailer

Acteurs in TAU

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals TAU

Secret City

Secret City

(2016)

Calibre

Calibre

(2018)

Anon

Anon

(2018)

Brain on Fire

Brain on Fire

(2016)

Mute

Mute

(2018)

The Maus

The Maus

(2017)

Kiss Me First

Kiss Me First

(2018)

ARQ

ARQ

(2016)

Sense8

Sense8

(2018)

Órbita 9

Órbita 9

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Betaal
Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg, worden getroffen door een oude vloek en een leger Britse zombiesoldaten.
Dérapages
De 57-jarige werkloze Alain Delambre reageert op een aanlokkelijke vacature. Maar het loopt lelijk uit de hand als hij beseft dat hij een pion is in een wreed spel.
White Lines
Zoe Walker laat haar rustige leven achter zich om de verdwijning van haar broer op Ibiza te onderzoeken, waar ze al snel een decadent en gevaarlijk pad inslaat.
Mrs. Serial Killer
Als een dokter de gevangenis in moet voor een reeks schokkende moorden, probeert zijn trouwe vrouw de moordenaar te imiteren om zijn onschuld te bewijzen.
The Victims' Game
Als een forensisch rechercheur met asperger een link ontdekt tussen zijn van hem vervreemde dochter en mysterieuze moorden, riskeert hij alles om de zaak op te lossen.