Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Te quiero, imbécil

Ich liebe dich, Spinner!
Film, 2019, 87 minuten
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
De film Te quiero, imbécil is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 87 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder Deze film is Geestig, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Te quiero, imbécil op IMDB

Score: 5,9 van de 10

Marcos' life turns upside down after he loses the same day his girlfriend and his job. Marcos' life turns wild after to meet Raquel.

Acteurs in Te quiero, imbécil

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Spaans (Spanje) - Audiobeschrijving;Spaans (Spanje) [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Te quiero, imbécil

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.
Hannah Gadsby: Douglas
Hannah Gadsby is terug met haar tweede special. Ze duikt diep in de complexiteit van populariteit, identiteit en haar wonderlijkste ontmoeting in het hondenpark.
The Wrong Missy
Tim denkt de vrouw van zijn dromen uit te nodigen voor een zakelijke retraite naar Hawaï, maar sms't per ongeluk iemand met wie hij een hopeloze blind date heeft gehad.