Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Te quiero, imbécil

Ich liebe dich, Spinner!
Film, 2019, 87 minuten
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
De film Te quiero, imbécil is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 87 minuten. In deze comedy spelen Quim Gutiérrez ('The Neighbor'), Natalia Tena ('10.000 Km') en Alfonso Bassave ('Estoy vivo') Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Geestig, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Te quiero, imbécil op IMDB

Score: 5,9 van de 10

Marcos' life turns upside down after he loses the same day his girlfriend and his job. Marcos' life turns wild after to meet Raquel.

Acteurs in Te quiero, imbécil

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Spaans (Spanje) - Audiobeschrijving;Spaans (Spanje) [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Te quiero, imbécil

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Byzantine Cat
Een journaliste op Cyprus verblijft bij het Staatscircus van Moskou, bezoekt een kattenklooster waar de katten wonderlijke gaven hebben, en wordt verliefd.
13: The Musical
Een slimme middelbarescholier verhuist na de scheiding van zijn ouders van New York naar Indiana en is vastbesloten om de beste bar mitswa ooit te organiseren.
Office Invasion
Drie beste vrienden proberen samen hun waardevolle mijnbouwbedrijf te verdedigen tegen monsterlijke buitenaardse wezens die de boel kort en klein willen slaan.
Heartsong
Een rondzwervende muzikant brengt een serenade op een bruiloft die al gauw uit de hand loopt. Hij valt voor de bruid en moet haar beschermen tegen haar familie.
Day Shift
Een vampierenjager moet binnen een week het geld bij elkaar krijgen voor het schoolgeld en de beugel van zijn kind. Proberen de kost te verdienen kan zijn dood worden.