Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Teach Me Love

Some Kind Of Beautiful
Film, 2014, 95 minuten
Teach Me Love
Als een rokkenjagende professor in dichtkunst een studente zwanger maakt, wordt hij verliefd op haar zus en moet hij zijn liefdesleven nog eens goed onder de loep nemen.
De film Teach Me Love is uitgebracht in 2014 en duurt 95 minuten. Pierce Brosnan en Salma Hayek hadden al ervaring met turbulente relaties als crimineel koppel in After the Sunset. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Teach Me Love op Moviemeter

Score: 2,29 van de 5

Wanneer een professor aan de universiteit van Cambridge de liefde van zijn leven ontmoet, wordt hij gedwongen zijn losbandige leven te overzien. Daarbij stuit hij op het probleem dat hij het bed heeft gedeeld met een afgestudeerde studente - tevens stiefzuster van zijn ware liefde - die zwanger van hem is.

Teach Me Love op IMDB

Score: 6 van de 10

A drama about a Cambridge poetry professor who begins to re-evaluate his life of Byronic excess.

Acteurs in Teach Me Love

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Teach Me Love

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
The Man from Toronto
Een identiteitsverwisseling dwingt een stuntelige ondernemer om samen te werken met een beruchte huurmoordenaar, 'De man uit Toronto', in de hoop in leven te blijven.
Man Vs Bee
In deze comedyserie probeert stuntelende vader Trevor het te winnen van een sluwe bij terwijl hij op een chic landhuis past − maar dat leidt alleen maar tot meer chaos.
Il paradiso all’improvviso
Tijdens een job in Ischia ontmoet een visualeffects-artiest een charmante vrouw die zijn cynische kijk op de liefde verandert. Maar is ze te mooi om waar te zijn?
Apocalypse Please!
Een groep overlevers trekt zich terug in een bunker ter voorbereiding van de dag des oordeels. Een apocalyps? Narcisme, waanideeën en jaloezie blijken even destructief.