Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Team Foxcatcher

Documentaire, 2016, 91 minuten
Team Foxcatcher
Aan de hand van nooit eerder vertoond videomateriaal wordt de paranoïde, neerwaartse spiraal van John E. du Pont getoond en de moord op Olympisch worstelaar Dave Schultz.
De documentaire Team Foxcatcher is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 91 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze documentaire is Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Team Foxcatcher op Moviemeter

Team Foxcatcher werd in de jaren negentig opgericht door John E. du Pont, een steenrijke man uit Pennsylvania. Hij was erfgenaam van het familievermogen van Du Pont en gek van worstelen. Zelf was hij geen uitblinker in de sport, maar het spelletje fascineerde hem. Met al zijn geld besloot hij daarom Mark Schultz uit te nodigen om op zijn landgoed te komen trainen voor de Olympische Spelen. Mark was een begenadigde worstelaar, maar zijn broer Dave was nog beter. En dat zat Mark dwars. Hij besloot daarom op het aanbod van John E. du Pont in te gaan, om zich verder te kunnen ontwikkelen. Het begon als een kans, maar eindigde in een drama. Op de farm van Du Pont werd Dave Schultz vermoord, door John E. du Pont. De documentaire blikt terugt op de moord van Dave. Wat heeft er allemaal plaatsgevonden op de Foxcatcher farm? Aan de hand van nog nooit eerder vertoonde beelden wordt het verhaal verteld.

Team Foxcatcher op IMDB

Score: 7,3 van de 10

Documentary filmmaker Jon Greenhalgh examines the life of Dave Schultz, a professional wrestler who was part of 'Team Foxcatcher', funded by multi-millionaire John du Pont.

Trailer

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Team Foxcatcher

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Der Parfumeur
Een rechercheur wil haar reukzin herstellen en haar minnaar heroveren. Ze werkt samen met een parfummaker, die dodelijke methodes gebruikt om de perfecte geur te creëren.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.