Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Team Foxcatcher

Documentaire, 2016, 91 minuten
Team Foxcatcher
Aan de hand van nooit eerder vertoond videomateriaal wordt de paranoïde, neerwaartse spiraal van John E. du Pont getoond en de moord op Olympisch worstelaar Dave Schultz.
De documentaire Team Foxcatcher is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 91 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze documentaire is Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Team Foxcatcher op Moviemeter

Team Foxcatcher werd in de jaren negentig opgericht door John E. du Pont, een steenrijke man uit Pennsylvania. Hij was erfgenaam van het familievermogen van Du Pont en gek van worstelen. Zelf was hij geen uitblinker in de sport, maar het spelletje fascineerde hem. Met al zijn geld besloot hij daarom Mark Schultz uit te nodigen om op zijn landgoed te komen trainen voor de Olympische Spelen. Mark was een begenadigde worstelaar, maar zijn broer Dave was nog beter. En dat zat Mark dwars. Hij besloot daarom op het aanbod van John E. du Pont in te gaan, om zich verder te kunnen ontwikkelen. Het begon als een kans, maar eindigde in een drama. Op de farm van Du Pont werd Dave Schultz vermoord, door John E. du Pont. De documentaire blikt terugt op de moord van Dave. Wat heeft er allemaal plaatsgevonden op de Foxcatcher farm? Aan de hand van nog nooit eerder vertoonde beelden wordt het verhaal verteld.

Team Foxcatcher op IMDB

Score: 7,3 van de 10

Documentary filmmaker Jon Greenhalgh examines the life of Dave Schultz, a professional wrestler who was part of 'Team Foxcatcher', funded by multi-millionaire John du Pont.

Trailer

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Team Foxcatcher

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Infiesto
Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
Vicious Circle
Een onschuldige dokter wordt beschuldigd van moord. In een poging zijn naam te zuiveren, belandt hij in een gevaarlijke wereld van misdaad, chantage en valsheid in geschrifte.
A Man Named Rocca
Nadat zijn vriend onterecht is beschuldigd van moord, reist een voormalige gangster naar Marseille om ouderwets wraak te nemen en er een deel van de actie te claimen.
Sweeney!
Een keiharde rechercheur wordt beschuldigd van moord. Als hij op eigen houtje op onderzoek gaat om zijn naam te zuiveren, stuit hij op politieke corruptie.