Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Team Kaylie

Tv-serie, 2019
Team Kaylie
Als de beroemde tiener Kaylie Konrad de wet overtreedt, is het gedaan met haar naam op social media. Ze moet voor straf de wildernisclub van een middelbare school leiden.
De tv-serie Team Kaylie is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor alle leeftijden. Team Kaylie is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Team Kaylie

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Nederlands
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Team Kaylie

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Ladies Up
De aanstormende Indiase comédiennes Prashasti Singh, Kaneez Surka, Supriya Joshi en Niveditha Prakasam gaan geen onderwerp uit de weg in deze stand-upserie.
Feel Good
Stand-upcomedian Mae Martin gaat de uitdagingen van een nuchter leven aan tijdens een gepassioneerde, verwarrende nieuwe relatie met haar vriendin George.
Buddi
De Buddi's stuiteren, draaien en glijden al giechelend door hun magische wereld. Ze leren nieuwe dingen en delen de vreugde van vriendschap.
Fary : Hexagone
De beroemde Franse comedian Fary geeft een speelse draai aan vragen over identiteit, cultuur en meer in het eerste deel van een epische tweedelige stand-upspecial.
Kleine Bheem: Kleurenfestival
Van bijzondere toneelvoorstellingen tot het strooien van kleurpoeder met vrienden, beleef het speciale Holi-lentefestival met baby Bheem.