Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ted 2

Film, 2015, 115 minuten
Ted 2
Om hun huwelijk te redden besluiten Ted en Tami-Lynn een baby te krijgen, maar moeten eerst in de rechtbank bewijzen dat Ted een persoon en een geschikte ouder is.
De film Ted 2 is uitgebracht in 2015 en duurt 115 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ted 2 op Moviemeter

De grofgebekte teddybeer Ted heeft zijn vriendin Tami-Lynn ten huwelijk gevraagd en wil kinderen met haar hebben. Maar een rechter wil er niet aan geloven dat een teddybeer als vader kan volstaan. Ted trekt daarop vervolgens met zijn beste vriend John (Mark Wahlberg) naar het gerecht om te vechten voor zijn rechten, maar of dat een goed idee is?

Ted 2 op IMDB

Score: 6,3 van de 10

Months after John's divorce, Ted and Tami-Lynn's marriage seems on the same road. To patch things up, Ted and Tami-Lynn plan to have a child with John's help, but their failed efforts backfire disastrously. Namely, Ted is declared property by the government and he loses all his civil rights. Now, Ted must fight a seemingly hopeless legal battle with an inexperienced young lawyer to regain his rightful legal status. Unfortunately, between Ted's drunken idiocies and sinister forces interested in this situation to exploit him, Ted's quest has all the odds against him.

Acteurs in Ted 2

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Ted 2

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Goodbye
Nadat een moeder plots is overleden, vloeien chaos en verdriet samen als vier volwassen broers en zussen terugkeren naar het huis van hun traditiegetrouwe vader voor de begrafenis.
Family Weekend
Als een rijke vader zich verlooft met een jongere vrouw, zien zijn drie kinderen hun erfenis uit hun handen glippen. Ze ondernemen hilarische stappen om een huwelijk te voorkomen.
À tout casser
Frankie en zijn vrienden openen een nachtclub en jagen de gangster die beneden woont tegen zich in het harnas.
Love Destiny The Movie
Bhop droomt van een vrouw die hij in een ander leven liefhad en gelooft dat het zijn lot is om haar opnieuw te vinden. Een mysterieuze tijdreiziger dwarsboomt echter zijn plan.
Christmas Full of Grace
Carlinhos betrapt zijn partner op vreemdgaan en ontmoet dan de levendige Graça, die zich voordoet als zijn nieuwe vlam om zijn traditionele familie niet te beschamen met kerst.