Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Tellur Aliens

Film, 2016, 66 minuten
Tellur Aliens
Drie tieners op de planeet Telluria zijn beste vrienden en gaan samen op een ongelooflijk avontuur om te vechten tegen het kwaadaardigste wezen in het heelal.
De film Tellur Aliens is uitgebracht in 2016 en duurt 66 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tellur Aliens op Moviemeter

Score: 1,5 van de 5

Drie tieners - Vic, Zag en Ellie - op de planeet Telluria zijn beste vrienden. Hun leven komt op zijn kop te staan wanneer het kwaadaardigste wezen in het heelal Singulord hun planeet heeft geïnfiltreerd. De drie vrienden gaan samen op een ongelooflijk avontuur om te vechten tegen Singulord.

Tellur Aliens op IMDB

Score: 4,5 van de 10

Three teenaged best friends on the planet Telluria begin an incredible journey of adventure as they fight against the most evil being in the universe

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Nederlands;Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels
De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jumanji: Welcome to the Jungle
Vier middelbarescholieren komen terecht in de junglewereld van een videospelletje, waar ze op een missie gaan als volwassen avatars die elkaars komische tegenpool zijn.
Jumanji: The Next Level
Als Spencer wordt vermist, beseffen Martha, Bethany en Fridge dat ze opnieuw Jumanji binnen moeten gaan om hem te zoeken. Maar dan gaat er iets mis.
Santiago of the Seas
Santiago, een dappere, tweetalige jonge piraat en zijn neef Tomás, zeemeermin Lorelai en nog meer vriendjes beschermen samen hun eiland. Reis je mee?
¡Dale, dale, dale!
Welk van de zeven teams wordt de 'Piñata Heroes' ? De piñatas moeten kleurrijk en creatief zijn om de kieskeurige jury te overtuigen: een groep kinderen!
Everest: De jonge yeti
Een avontuurlijke tiener en haar vrienden ontmoeten een magische yeti en gaan op een epische reis door China om hem thuis te brengen. Vijanden zitten hen echter op de hielen.