Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Temple

Film, 2017, 78 minuten
Temple
Drie nietsvermoedende Amerikaanse toeristen bezoeken in Japan een mysterieuze tempel in de bergen, ondanks waarschuwingen van de lokale bevolking om er niet heen te gaan.
De film Temple is uitgebracht in 2017 en duurt 78 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Onheilspellend, Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Temple op Moviemeter

Score: 2,37 van de 5

In het noorden van Japan treffen de bewoners van een dorpje een zwaargewonde persoon aan bij een tempel. De persoon is in de war, en kan vanwege de ernstige verwondingen niet geïdentificeerd worden. Al snel blijkt dat de persoon lid was van een groep verdwaalde Amerikanen, die de weg kwijtraakte in de omgeving van de verlaten tempel. Wat is er met de rest van de groepsleden gebeurd?

Temple op IMDB

Score: 3,6 van de 10

Three American tourists follow a mysterious map deep into the jungles of Japan searching for an ancient temple. When spirits entrap them, their adventure quickly becomes a horrific nightmare.

Acteurs in Temple

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Spaans;Nederlands;Duits;Frans;Engels

Meer zoals Temple

Devil

Devil

(2010)

Satanic

Satanic

(2016)

XX

XX

(2017)

Final Girl

Final Girl

(2015)

Clinical

Clinical

(2017)

Dark

Dark

(2020)

The Worthy

The Worthy

(2016)

Voyeur

Voyeur

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Temporada de huracanes
Een groepje tieners vindt een drijvend lijk in een kanaal. De harde realiteit van de perverse misdaad legt de verborgen geheimen van het stadje bloot.
Hermana Muerte
Narcisa wordt na een miraculeuze kindertijd novice en gaat lesgeven aan meisjes in een voormalig klooster waar iets onheilspellends rondwaart.
Flashback
Tijdens een fatale woninginbraak kijkt een yogalerares terug op haar leven en maakt ze een wanhopige race door haar verleden om de man te redden van wie ze houdt.
Disco Inferno
Een duistere geest heeft het gemunt op de ongeboren baby van een jong stel dat op het punt staat zich uit te leven op de dansvloer van de hipste disco in Los Angeles.
Konferensen
Een bonte mengelmoes overheidsmedewerkers vecht tijdens een op het oog onschuldig uitje niet alleen tegen onderlinge onenigheid, maar ook tegen een bloeddorstige moordenaar.