Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Temple

Film, 2017, 78 minuten
Temple
Drie nietsvermoedende Amerikaanse toeristen bezoeken in Japan een mysterieuze tempel in de bergen, ondanks waarschuwingen van de lokale bevolking om er niet heen te gaan.
De film Temple is uitgebracht in 2017 en duurt 78 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Onheilspellend, Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Temple op Moviemeter

Score: 2,37 van de 5

In het noorden van Japan treffen de bewoners van een dorpje een zwaargewonde persoon aan bij een tempel. De persoon is in de war, en kan vanwege de ernstige verwondingen niet geïdentificeerd worden. Al snel blijkt dat de persoon lid was van een groep verdwaalde Amerikanen, die de weg kwijtraakte in de omgeving van de verlaten tempel. Wat is er met de rest van de groepsleden gebeurd?

Temple op IMDB

Score: 3,6 van de 10

Three American tourists follow a mysterious map deep into the jungles of Japan searching for an ancient temple. When spirits entrap them, their adventure quickly becomes a horrific nightmare.

Acteurs in Temple

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Spaans;Nederlands;Duits;Frans;Engels

Meer zoals Temple

Devil

Devil

(2010)

Satanic

Satanic

(2016)

XX

XX

(2017)

Final Girl

Final Girl

(2015)

Clinical

Clinical

(2017)

Dark

Dark

(2020)

Voyeur

Voyeur

(2017)

The Worthy

The Worthy

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Arbitrage
Als miljardair Robert zijn vermogen tracht te redden voordat fraude aan het licht komt, neemt het lot een wending en komt er hulp uit een onwaarschijnlijke hoek.
Cold November
Tijdens een roerige politieke omwenteling staat een archivaris voor de keus: moet hij uit patriottisme zijn baan opzeggen of moet hij blijven werken om voor zijn familie te zorgen?
Bad Habits
Een man neemt zijn beste vriend mee naar de kennismaking met de intimiderende familie van zijn vriendin, die enger blijkt te zijn dan hij zich had voorgesteld.
The Jonestown Haunting
Een overlevende van de Jonestown tragedie keert 10 jaar later terug naar de plek en stelt vast dat het oude huis van de sekte een broedplaats voor het bovennatuurlijke is geworden.
Barcelona (A Map)
Een ouder echtpaar vraagt hun huurders een gebouw in Barcelona te ontruimen. In de gesprekken rond het eenzame leven van de bewoners komen geheimen naar voren.