Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Temple

Film, 2017, 78 minuten
Temple
Drie nietsvermoedende Amerikaanse toeristen bezoeken in Japan een mysterieuze tempel in de bergen, ondanks waarschuwingen van de lokale bevolking om er niet heen te gaan.
De film Temple is uitgebracht in 2017 en duurt 78 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Onheilspellend, Eng.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Temple op Moviemeter

Score: 2,37 van de 5

In het noorden van Japan treffen de bewoners van een dorpje een zwaargewonde persoon aan bij een tempel. De persoon is in de war, en kan vanwege de ernstige verwondingen niet geïdentificeerd worden. Al snel blijkt dat de persoon lid was van een groep verdwaalde Amerikanen, die de weg kwijtraakte in de omgeving van de verlaten tempel. Wat is er met de rest van de groepsleden gebeurd?

Temple op IMDB

Score: 3,6 van de 10

Three American tourists follow a mysterious map deep into the jungles of Japan searching for an ancient temple. When spirits entrap them, their adventure quickly becomes a horrific nightmare.

Acteurs in Temple

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Spaans;Nederlands;Duits;Frans;Engels

Meer zoals Temple

Satanic

Satanic

(2016)

XX

XX

(2017)

He Never Died

He Never Died

(2015)

Final Girl

Final Girl

(2015)

Clinical

Clinical

(2017)

Dark

Dark

(2017)

Voyeur

Voyeur

(2017)

The Worthy

The Worthy

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.
A Score to Settle
Een gevangene lijdt na zijn vrijlating aan slopende slapeloosheid. Hij gaat achter de mensen aan die verantwoordelijk waren voor zijn onterechte gevangenisstraf.
All Day and a Night
Een jonge man die zijn levenslange gevangenisstraf uitzit, kijkt terug op de mensen, de omstandigheden en het systeem dat hem tot zijn misdaad dreef.
Sergio
Passies, idealen en bittere realiteit botsen wanneer de charismatische VN-diplomaat Sergio Vieira de Mello verstrikt raakt in een levensgevaarlijke situatie in Irak.
Code 8
In een stad waar mensen met superkrachten worden buitengesloten, wil een eerlijke dagloner zijn verboden vaardigheden gebruiken om zijn zieke moeder te redden.